Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“ZOR GÜNLERİN ADAMIYIZ”

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel

Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ dün basın toplantısı düzenleyerek gündemdeki konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
Başkan Bozbağ yaptığı açıklamada:”Ligde ilk dört haftayı baz aldığımızda elde ettiğimiz üç galibiyet bir de yenilgimiz var. Takımımız yeni kurulan bir takım olmasına rağmen ve kadrosunda çok ciddi oyuncu değişikliğine gitmemize rağmen beklediğimden daha çabuk kaynaşıp adapte oldular. Çok genç oyuncular var. Giresunspor’u belirli bir süre taşıyacak oyuncularımız var. Nasıl göreve geldiğimizde oluşturduğumuz kadro bizi 2. Ligde şampiyon yapıp, Spor Toto 1. Ligde ve 5 yıl boyunca taşıdıysa kadromuzda yer alan genç oyuncularımız da uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceklerdir.

“ÜMRANİYESOR MAÇINDA HIRSLI DEĞİLDİK”
Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Ümraniyespor maçını çok anormal sıcak bir havada oynadık ama ne olursa olsun sahada çok kötü oynayan bir Giresunspor gördüm. Maç kazanmayı arzu edeceksiniz biraz çabalayacaksınız, tabi bunları söylerken çok olumsuzluklar da yaşadık. Maçtan bir gün önce sağbek oyuncumuzun bronşit teşhisiyle hastaneye kaldırılması, Dauda’nın arka adalesinden sakat olması ve maçta da sakatlığının nüksetmesi bizim adımıza talihsizlikti. Ancak ben hiçbir bahanenin arkasına saklanmadım. Çünkü bende o sahalardan geldim. Şunu bilip şunu söylüyorum. Takım kazanmayı isteyecek, hırsla savaşacak ha olur olmaz o gün çok kazanma hırsımız yoktu. Bunu futbolculara da söyledim.

“ÜLKEMİZ SIKINTI İÇİNDE”
Ülkemiz çok ciddi bir sıkıntının içerisinde geçiyor, vatandaşımız çeklerini ödemekte normal yaşamını idare etmeye çalışırken biz kulüp idare etmeye çalışıyoruz. Bunu hem Giresunspor hem kulüpler birliği başkanı olarak söylüyorum. Kriz her ilimizde devam ediyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Giresunspor’u da zor günler bekliyor. Bizim farkımız ne geçmişten gelen borcumuz yok. Bizim bu seneki transferlere borcumuz var. Onlar da oynadıkça alacaklar. Ama genel anlamda sıkıntı çok yönlü. TFF’nin kulüplere bakış açısı çok hoş ama aynı krizi onlar da aynı sıkıntıyı yaşıyorlar. Spor Toto’nun kulüplerimize yapacağı ödemeler çok önemli olacak. İnşallah bu sıkıntının altından kalkarız.

“MÜTHİŞ BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ”
Şunu da belirtmek istiyorum ki İsveç’e gittiğimde şunu gördüm, müthiş bir Ülkede yaşıyoruz. Biz birçok sıkıntının üstesinden geldik. Bunun da üstesinden geleceğimizi düşünüyorum. Çok zor bir ligde mücadele ediyoruz. Çok güçlü firma destekli kulüpler var ama doğru idare edilmediği zaman çok ciddi sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Çok şükür biz Giresunspor’un gelecek yıllarını karartacak hiçbir işe imza atmadık. Rabbim bundan sonra da attırmasın. Türk futbolunun özeti bu. Çok zor günler bizleri bekliyor.

“REKLAM GELİRLERİYLE KULÜBÜ GÖTÜRÜYORUZ” 
Şuana kadar futbolculara çek çıkardık ancak ileri bir tarihe atıyoruz. Topladığımız reklam gelirleriyle kulübümüzü götürmeye çalışıyoruz. Sıkıntılarımız var tabi ama en azından gecikmiş maaşımız yok. Belki çok büyük paralar vermiyoruz ama bu krizi bu şekilde aşmaya çalışıyoruz.

“8 SAKAT OYUNCUMUZ VAR”
8 tane sakat oyuncumuz var. Özellikle maçımızın Cuma’ya alınması sıkıntı oldu. İki tane milli takıma oyuncumuz var. Onlar da bu akşam şehre gelecekler. Milli Takıma iki oyuncu veren takımın maçının Cuma akşamı oynanacak olmasına bir anlam veremiyorum.

“BİZ ZOR GÜNLERİN ADAMIYIZ”
Giresunspor’un öyle büyük bir sorunu görünmüyor. Hep beraber el ele vereceğiz ve bu sıkıntıları aşmaya çalışacağız. Biz zor günlerin adamıyız. Ben ve yönetici arkadaşlarım kulübü alırken 25 kişi el kaldırmıştı bugün herkes örnek gösteriyor. Eleştirmek isteyen eleştiriyor, övmek isteyenler övüyor. Giresunspor’un geldiği nokta inanılmaz. Ama bu demek değil ki sıkıntı yaşamayacağız yaşayacağız. Ama aşacağız.

“STAD İÇİNE TESİS YAPMAK İSTİYORUZ”
Yeni Stat Haziran ayında Giresunspor’a teslim edilecek. Biz stat içerisine tesis yapmak istiyoruz. Proje çizdiriyoruz. Ve bu projeyle önümüzdeki hafta içerisinde Ankara’ya gideceğim. Oradaki büyük bir alanı tesise ayırmayı düşünüyoruz. Bir idman sahası daha yaptırıyoruz. Üç tane tesisiyle otobüsleri ve özel araçlarıyla farklı bir Giresunspor hızla geliyor. Ama futboldur bu futbolda her şey sonuçlara göre konuşulur. Bekleyip hep birlikte göreceğiz. Temennim biran önce bu kulüp vecibelerini yerine getirmiş ve sonrada başarılı bir kulüp olarak görmek. İnşallah bu aşılar tutar.

“CUMA AKŞAMINI KAYIPSIZ GEÇECEĞİZ”
Afjet Afyonspor maçı çok zor maç. Çok eksiğimiz var. İnşallah futbolcularımız hırsla azimle sahaya çıkacaklar ve bu Cuma akşamını inşallah kayıpsız geçeceğiz. Zor maç ama kazanmak istiyoruz. Ve tüm Giresunluları, tüm taraftarlarımızı Cuma akşamı saat 20.00’de oynayacağımız Afjet Afyonspor müsabakasına davet ediyorum.”