Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılmaz; “Makama değil, hizmete talibim”

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında çıktığı ev ziyaretlerini Gedikkaya Mahallesinde sürdürüyor.
Mehmet ve Gözde Çekiç çiftinin evine misafir olan yılmaz kalabalık bir grup tarafından karşılandı.
Yılmaz; “Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar” vurgusu yaparken, 15 Temmuz ihanet teşebbüsü sonrasında milletin birliği ve devletin bekası adına tarihi adımlar atan Milliyetçi Hareket Partisi’nin öncelikli amacının siyasi menfaat gözetmeksizin devlet ve millet bekası olduğunu dile getirdi.
Mahalle sakinlerine hitaben yaptığı açıklamada Yılmaz; “Ben makama değil şehre başkan olmak için talibim. Bu nedenle sizlerden bir dönem yetki istiyorum. Biz Giresun için çalışıyoruz, amacımız Giresun, ortak noktamız Giresun. Şuna söz verebilirim, cebime 1 kuruş haksız kazanç girmeyeceğine ve ne olursa olsun hiçbir kimseyi kayırmayacağıma, iltimas geçmeyeceğime söz verebilirim. Amacım bizden sonrakilerin önünü açmak, modern, müreffeh ve huzurlu bir Giresun bırakarak örnek çalışmalar yapmak. Geç kaldığımız her dakika aleyhimize işliyor. Vakit kaybetmeden bu şehri ayağa kaldırmalı ve önünü açarak büyüme hamleleri yapmalıyız. Biz bu doğrultuda atılacak her adımı önceden planladık ve projelendirdik. 2 yıldır şehrin sorun ve eksikliklerine yönelik her detayıyla yakından ilgilendik ve çözüm noktasında projeler ürettik. Biz modern Giresun’un öncüsü olmaya, Giresun için hedef büyütmeye hazırız. Bu hedeflerin amaca ulaşması içinde sizlerden bu dönem yetki ve destek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisine kayıtsız kalmayan MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz herkesle tek tek sohbet etti, taleplerini dinledi.
Yaklaşık 2 saat süren ziyarette Yılmaz’a MHP İlçe yönetimi ve kadın kolları eşlik etti.