Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilay Derneği Yönetiminden Vali’ye ziyaret

Giresun Yeşilay Derneği yönetim

Giresun Yeşilay Derneği yönetim kurulu üyeleri Başkan Ali Rıza Anapa başkanlığında Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı makamında ziyaret etti.
Yönetim Kurulu üyelerini tanıtan Anapa, derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sundu.

Giresun Yeşilay Şubesinin 07 Ocak 2015 tarihinde kurulduğunu belirten Başkan Anapa, Derneğin kuruluşundan itibaren Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu ile ortak çalışmalar ile “Bağımlılıklarla mücadele” adı altında çalışmalar sürdürdüğünü söyledi.

Giresun Yeşilay Şubesinin tütün, madde bağımlılığı, alkol, teknoloji bağımlılığı ve sağlıklı yaşam alanlarında önleyici ön çalışmalar yaptığını, Madde bağımlılıklara karşı farkındalık adı altında “Bi liran var mı?” adlı çalışmayı başlattıkları bilgisini verdi.

2017 Yılı Yeşilay  Hafta Etkinlikler kapsamında Valilik, Belediye, Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Giresun İl Özel İdare Genel Sekreterliğine protokol ziyaretlerinde bulduklarını da belirten Başkan Anapa, Hafta Etkinliğini adı altında Yeşil Giresun Şubesi önünden başlayıp Ataparkta biten yürüyüş ve meydanda stand çalışması yapıldığını, Giresun Üniversitesi Rektörlüğünden başlayıp Ataparkta biten bisiklet etkinliğinin yanı sıra okullara da ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Sarıfakıoğulları; Yeşilay Derneği Başkanı Anapa ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek, madde ve alkol bağımlılığının çağımızın en önemli problemlerinden biri olduğunu, gelecek nesilleri madde bağımlılığı ve zararlarıyla ilgili bilinçlendirmek ve onları birer Yeşilay gönüllüsü yapabilmek için başta aile olmak üzere toplumun her kesimine görevler düştüğünü söyledi.

Bİ LİRAN VAR MI KAMPANYASI NEDİR?

Dışarıda sizden para isteyen bir kişiyi geri çevirmemek, belki de farkında olmadan o kişinin bağımlılık yapıcı maddeye ulaşmasını kolaylaştırıyor. Yeşilay da bu şekilde amacına ulaşmayan paraları hatırlatmak ve paralarını daha değerli bir amaç uğruna kullanmalarını sağlamak amacıyla duyarlı tüm vatandaşlarımıza “Bağımlılığa değil, bağımlılıkla mücadeleye destek olun” diyor. Destek ve bilgi için biliranvarmi.com sitesini ziyaret edebilir ve bağışta bulunabilirsiniz ayrıca 1 TL ya da YEŞİLAY yazıp 2423’e gönderilen SMS’lerle, bağışçılar Yeşilay’a 1 TL destekte bulunabiliyor.