Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YAYLA DÖNÜŞÜ KAZA: 5 ÖLÜ, 11 YARALI

Giresun’un Espiye ilçesinde meydana

Giresun’un Espiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.

Giresun’un Espiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk, 5 kişi öldü, 11 kişi de yaralandı.
MİNİBÜS UÇURUMA YUVARLANDI
Edinilen bilgilere göre, Aykut Tok idaresindeki 28 YG 193 plakalı minibüs ilçenin Karaovacık Yaylası’ndan dönüşte Ericek Köyü mevkiinde virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Minibüste bulunan 17 yolcudan; 3’ü çocuk, 5 kişi hayatını kaybederken, 11 kişi de yaralandı.
EKİPLER OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ
Kaza sonrası çok sayıda ambulans bölgeye sevk edilirken, köylüler de kaza yerine akın etti.
ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Edinilen bilgilere göre, Aykut Kök idaresindeki minibüs ilçenin Karaovacık Yaylası’ndan dönüşte Ericek köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dere yatağına yuvarlandı. Kazada anne Nursel Topkara (23), oğlu Yusuf Topkara (3) ile birlikte Samet Sağır (2) ve Esma Turan (5) isimli çocuklar ile Sezer Oral hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Berat Topkara, Furkan Turan, Nimet Sağır, Fatma Turan, Mehmet Atabay, Nuri Hançer, Emine Pul, Mustafa Aras Atabay, Can Tüysüz, Mehmet Şişman ve şoför Aykut Kök ise yaralandı. Yaralılar Espiye ve Giresun’daki hastanelerde tedavi altına alındı.
Olay yerine ilk ulaşan görgü tanıklarından Ömer Sarı kaza ile ilgili yaptığı açıklamada “Olayı duyar duymaz kaza yerine gittiğimde araç sürücüsü Aykut Kök ile karşılaştım ve bana direksiyon hakimiyetini kaybederek yuvarlandığı bilgisini verdi. Olay yerinde yaralıları kurtarmaya çalıştım ve köylülere haber verdim” ifadelerini kullandı.