Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yağlıdere’de girişimciler belgelerini aldı

Yağlıdere Belediye Başkanlığının katkılarıyla

Yağlıdere Belediye Başkanlığının katkılarıyla KOSGEB ve Yağlıdere Genç İş Adamları Derneği öncülüğünde ilçede açılan uygulamalı girişimcilik eğitim kursunu başarıyla tamamlayan 23 kursiyere belgeleri törenle verildi.

Belediye toplantı salonunda düzenlen belge dağıtım töreninde konuşan Yağlıdere Kaymakamı Hasan Uğuz, kursun açılmasında katkıları olan ve kursu başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik ettiğini söyledi.

Bu gibi kurslar sayesinde çok sayıda kişinin ekmek sahibi olduğunu belirten Uğuz, “Kendinize bir iş olanağı yaratın. Yeter ki azim ve kararlı olalım. Bir iş olanağı konusunda kararlı olalım. Bizler kaymakamlık olarak, belediye olarak üzerimize ne görev düşüyorsa yardımcı olacağız” diye konuştu.
Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ise, “Bu gibi kurslardan faydalanmak isteyen kursiyerlerimize kurs açıp yardımcı olmaya devam edeceklerini belirtti.

Bu kursu bitirip katılım belgesi alanların belgelerini evlerinde değil farklı alanlarda değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Kırhasanoğlu,bundan faydalanalım.ilçemize farklı alanlarda iş yerleri kazandıralım.Sizler istek ve arzulu oldukça bizlerde üzerimize düşeni yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından 23 kursiyere belgeleri verildi.