Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Vatandaş köprüden rahat geçsin”

Giresun’un Görele ilçe Belediyesi

Giresun’un Görele ilçe Belediyesi tarafından vatandaşların yağmurdan ve rüzgârdan etkilenmemesi amacıyla ilçe köprüsünün yaya yolunun koruma panelleriyle kapatma çalışmaları başlatıldı.

İlçe merkezi ile Yeşiltepe ve Bozcaali mahallelerini birbirine bağlayan Görele Köprüsü’nün koruma panelleriyle kapatılarak, ilçede estetiğin ve görselliğin arttırılması, vatandaşların ise rüzgârdan ve yağmurdan korunması amaçlanıyor.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, çalışmaların başladığı Görele Köprüsü’nde incelemelerde bulunarak, söz konusu hizmetin Görele’nin kurtuluş tarihi olan 13 Şubat’ta hayat bulacağını söyledi.

Amaçlarının Görele Köprüsü’nü yağmurdan ve rüzgârdan koruma panelleriyle koruyarak, vatandaşların güvenle geçişini sağlamak olduğunu belirten Başkan Erener, “İlçe merkezi ile Yeşiltepe ve Bozcaali mahallelerini birbirine bağlayan köprümüzden gecen vatandaşlarımız Sis Dağı’ndan gelen rüzgârlar yüzünden zor anlar yaşıyordu. Amacımız söz konusu köprümüzü koruma panelleriyle kapatıp, vatandaşlarımızı hem yağmurdan, hem de rüzgârdan koruyarak, güvenli geçişlerini sağlamaktır. Esnaflarımızın da katkılarıyla beraber gerekli çalışmalara başladık. Şimdiden olumlu yönde tepkilerde alıyoruz. Aynı zamanda köprümüzün üstünü de ışıklandırmak istedik. Onlarında işlemine başlanılacaktır. İnşallah Görele’nin kurtuluş günü olan 13 Şubat’ta hem kapatma işlemi, hem de ışıklandırma işlemini bitirmiş olacağız. Köprümüz görselliği ve estetiğiyle birlikte gözlere hitap edecek bir görünüme sahip olacaktır. İlçemize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.