Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali’den Gazetecilere 10 Ocak Jesti

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Valisi Hasan Karahan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Giresun’daki basın mensupları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Vali Karahan10 Ocak gününün gazetecilerin tatil gününe denk gelmesi nedeni ile kutlamayı bir gün öne aldıklarını belirterek, “Giresun’da ciddi bir medya ağırlığı var. İlimizde farklı görüşlerin özgürce ifade edildiği çok sesli bir medyamızın olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Sizlere her zaman olduğu gibi bundan sonrada gereken desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Hasan Karahan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bugün Öğretmenevinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününün Cumartesi gününe rastlamasından dolayı bugün yapılan kahvaltıya yaklaşık 40 basın mensubu ile ayrıca Azerbaycan’da yayınlanan Halk Nezareti Dergisi sahibi İnsaf Aliyeva da katıldı.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlayan Vali Karahan,  10 Ocak’ın hem İdareciler, Mülki Amirler Günü hem de Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu belirterek iki anlamlı günün arifesinde Giresun basınıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Bu anlamlı gün vesilesiyle her yıl geleneksel olarak kahvaltıda basınla buluşmanın gerçekleştiğini belirten Vali Karahan, “Bugün sizin gününüz. Gününüzü kutlamak için geldik. Giresun’da ciddi bir medya ağırlığı var. İlimizde farklı görüşlerin özgürce ifade edildiği çok sesli bir medyamızın olduğunu görmekten mutluluk duyuyoruz. Sizlere her zaman olduğu gibi bundan sonrada gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Gazeteciler Derneği Başkanı Bekir Bayram, 2015 yılının tüm çalışan gazeteciler açısından huzurlu ve mutlu geçmesi temennisinde bulunarak, “Bir ülkede medya ne kadar özgürse o kadar rahat ve doğru çalışır” dedi.

Organizasyondan dolayı şahsı ve gazeteciler adına Vali Karahan’a teşekkür eden Bayram, tüm çalışma arkadaşlarının gününü kutladı.

Ardından Vali Karahan, basın mensuplarının dilek ve temennilerini alıp, sorularını cevapladı.