Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Sarıfakıoğulları’nın Gaziler Günü mesajı

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları,

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, 19 Eylül Gaziler Günü ve Atatürk’ün Giresun’a Gelişinin 94. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Vali Sarıfakıoğulları mesajında şu ifadelere yer verdi.
“Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanının verilişinin 97. Yıldönümünde, Gaziler Gününüzü ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Giresun’a gelişinin 94. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyorum.
Kahramanlığın, cesaretin ve fedakârlığın abideleşmiş birer sembolü olan Gazilerimiz her zaman gönüllerimizde hak ettikleri yeri alacaktırlar.
Bu vatan uğruna canı, kanı pahasına göğsünü siper etmiş ve bunun nişanını gururla taşıyan, her birinin ayrı bir kahramanlık hikayesi bulunan Gazilerimizin göstermiş olduğu bu üstün cesaret ve feragat hiçbir zaman hafızalarımızdan silinmeyecek ve unutulmayacaktır.
Bizler, bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak bunu şehit ve gazilerimize borçluyuz.
Her zaman bunun bilinci içerisinde olarak, bu vatan için kanını, canını veren aziz kahramanlarımıza hak ettikleri saygı ve hürmeti göstereceğiz. Onları her zaman hatırlayarak, sorunları ile yakından ilgileneceğiz. Bu, toplum olarak bizlerin en büyük sorumluluğu ve görevidir.
Bizler için, Giresun için birçok açıdan anlamlı olan bugünde başta ebediyete irtihal eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan hain darbe girişiminde, menfur terör eylemlerinde hayatını kaybeden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve saygıyla selamlıyorum.”