Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Sarıfakıoğulları, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun

Vali Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti. Başkan Ali Kara ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Vali Sarıfakıoğulları, başkan ve üyelerle bir süre sohbet ederek odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Kara, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak; merkez ilçede 10, diğer ilçelerimizde 33 meslek odası ile faaliyet gösterdiklerini ve il genelinde 13.778 aktif üyeye hizmet verdiklerini söyledi.
Esnaf Sanatkarlar Sicil Müdürlüğümüzce, tüm küçük esnaf ve sanatkarın kayıtlarını düzenli olarak tutarak, esnaf ve sanatkarların sorunlarını il ve ülke genelinde çözmeye yönelik faaliyetleri bulunduğunu sözlerine ekledi. Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin 05 Mayıs 2018 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Ali Kara ve Başkan Vekili Namık Kemal Altunbaş, Yönetim Kurulu Üyeleri; Nurettin Emanet, Osman Şen, Mustafa Kablan, İbrahim Çeltik, Hasan Akar’ı kutlayan Vali Sarıfakıoğulları, çalışmalarında başarılar diledi.
“Devlet olarak her zaman esnafımızın yanındayız” diyen Vali Sarıfakıoğulları, istihdama katkı sağlayacak her türlü teşvik ve kolaylıkların esnaf ve KOBİ’lere sağlandığını söyledi. Ulaşım, turizm ve tesisleşme yönünde son yıllarda önemli ivme kazanıldığını, ilimize olan ilginin atmaya başladığını belirten Vali Sarıfakıoğulları, “Bu noktada yatırımcılara kolaylık sağlayacak adımlar atıyoruz. Kamu kurumları, bölgesel kuruluşlar ve müteşebbislerin katkılarıyla turizm alanı başta olmak üzere çok yönlü bir kalkınma ve projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz” dedi.