Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

UYSAL YURTTAŞ BİLGİSİ

Oyun hapishanede ölüme terk edilmiş bir profesörün yanına atılan diğer mahkûmlarla yaşadığı olaylar ekseninde gelişir. Profesör ”uysal insan” yaratmanın formülünü bulmuştur ve yaşadığı ülkedeki diktatör (general) bu formülü, ülkenin insanlarını uysallaştırmak için kullanmak istenmiş, formülü onlara vermeyen profesör de aklı başına gelene kadar hapse atılmıştır. Hapiste sadece su ve günde 1 öğün yağsız lapa ile yaşamaya mahkûm edilen profesör hayatta kalabilmek için böcek yemeye başlar. Başka sebeplerden hapse atılan diğer mahkumlar işkenceye maruz kalırlar… Başkanın onlardan istediklerini vermemek ve onurlarını korumak, yaşamak için mücadele ederler…

Oyun 2 Mart Perşembe günü seyircilerle buluşuyor.

Yazan Hasan Öztürk, genel sanal yönetmeni Hakan Alkan, yöneten Şenol Yaşar, yönetmen yardımcısı Murat Tuncer Yavuz,  ışık Onur Mutlu Memiş, efekt Onur Karadeniz,  afiş dekor Yurduşen, sahne a miri Ömer Mustafa Yılmaz.

Oyuncular Alaattin Çolakoğlu, Fatma Gündoğdu, Harun Gündoğdu,  Ebru Anapa, Haldun Azak, Samet Dervişoğlu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678