Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UNUTTURMAYACAĞIZ

15 Temmuz Demokrasi ve

15 Temmuz Demokrasi ve milli Birlik Günü etkinlikleri başladı. Yarın saat 19.30’da Deppoy mevkiinden başlayarak Atatürk Meydanına kadar mehteran ve Türk bayrakları eşliğinde Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak.

15 Temmuz Pazar günü saat 20.00’den itibaren Atatürk Meydanında Demokrasi Nöbeti tutulmaya başlanacak. Gece saat 00.13’ten itibaren ise tüm camilerimizde sela okunacak.

15 Temmuz Pazar günü Giresun’da yapılacak olan “Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” ile “Demokrasi Nöbetine” halkın büyük bir katılım sağlaması bekleniyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle ilimizde düzenlenecek etkinlikler kapsamında 15 Temmuz Pazar günü Saat: 12.40 da Şehitlerimizin ruhuna Giresun Merkez Hacı Miktad Camiinde Mevlid-i Şerif okutulacak Etkinlikler kapsamında aynı gün akşam saat 19.30 da Giresun Debboy Mevkiinden başlayarak Gazi Caddesi güzergâhından Atatürk Meydanı’na kadar Mehter Takımı ve Türk Bayrakları eşliğinde Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü yapılacak.

Ardından Giresun Belediyesi önündeki Atatürk Meydanında “Demokrasi Nöbeti” başlatılacak ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı program gece yarısından sonra 16 Temmuz saat 00.13 de tüm camilerimizde okunacak Sela ile sona erecek.