Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜRKMEN’DEN ADAYLIK İÇİN YEŞİL IŞIK

Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Giresun Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve GESBAV Başkanı Prof. Dr. Mustafa Türkmen, kamuoyunda kendisi ile ilgili olarak belediye başkan adayı olacağı yönündeki iddialara açıklık getirdi. Türkmen; “Şahsımla hakkında Giresun Belediye Başkanlığı adaylığı ile ilgili çıkan haberler üzerine Giresunlu hemşerilerimin gösterdiği teveccüh beni mutlu ettiği gibi, gerek arayarak, gerek mesaj atarak veya ziyaret ederek desteklerini bildiren hemşerilerimin ve dostlarımın sayısı hayli çoğalınca bu açıklamayı yapmak zaruri hale gelmiştir.
Bu zamana kadar Giresun evladı olarak her zaman memleketim için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Bu anlamda zaten bir akademisyen olarak ve başkanı olduğum GESBAV nezdinde Giresun’umuzu tercih eden üniversiteli öğrencilerimize yönelik hizmetlerimiz hayırsever hemşerilerimizin de destekleriyle genişleyerek devam etmekte olup, bu durum bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Vakıf yönetim kurulumuzu oluşturan arkadaşlarımızla gerek vakıf faaliyetlerimizi ve gerekse akademisyenlik görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmek, Giresun’a hizmet etme onurunu bizlere fazlasıyla yaşatmaktadır. Bunun dışında şahsımla ilgili bir beklentim olmayıp, ilkem her zaman olduğu gibi ülkeme ve milletime hizmet etmek olacaktır” dedi.
Türkmen şöyle devam etti: “Ayrıca doğup büyüdüğüm şehrimizin gelişimi ve hak ettiği yere gelebilmesi için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımı karşılıksız ve aralıksız sürdürmeye devam edeceğim. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”