Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TURİZMDE “HİSER” PROJESİ

Giresun Ticaret ve Sanayi

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun’da turizmde marka yaratacak olan projenin Hizmet sektörü rekabet Gücünün Artırılması projesi “HİSER” olduğunu açıkladı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Ekonomi Bakanlığı’na sunulan ve kabul edilen “Mavi ile Yeşil’i Keşfetmeye Giresun’dan Başla” Projesinin tanıtım/bilgilendirme toplantısı Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Bilgilendirme toplantısına proje ortakları (Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı seyahat acentesi, restoran-cafe-otel olarak faaliyet gösteren toplam 37 firma), Kültür ve Turizm Müdürlüğü, KOSGEB, İŞ KUR temsilcileri ile Giresun ve Bulancak TSO Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar. TSO Başkanı Çakırmelikoğlu, HİSER projesinin amacının hizmet sektörünün desteklenmesi ve rekabet gücünün artırılması olduğunu kaydetti. Çakırmelikoğlu, “Mavi ile yeşili keşfetmeye Giresun’dan başla” projemizin Bulancak TSO üyeler ininde içinde olduğu 37 paydaşı bulunmaktadır. Bunların 16’sı Otel, 16’sı Restoran ve Cafe, 5’i seyahat acentelerinden oluştuğunu da belirtti.