Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turistler Giresun’un tarihini faytonla gezecek

Giresun’un tarihi mekanları artık

Giresun’un tarihi mekanları artık doğa dostu ve nostaljik dakikalar yaşatan elektrikli fayton ile gezilecek.
Giresun Valiliği öncülüğünde alınan fayton Giresun Sokak ve caddelerinde ilk turunu attı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fayton hakkında bazı sex kontakte nuremberg vatandaşlar ‘Artık Giresun’da Taksim gibi” yakıştırmasını yaparken bazı vatandaşlar ise televizyonlarda gördüğü faytonu yakında inceledi.
Giresun’da tarihi bir yolculuğu andıracak fayton gezileri ise Giresun sahilinden başlayarak belediye meydanı, Gazi Caddesi veya Kazancılar yokuşundan sex kontakte cologne Giresun Kalesi’ne tarihi konakların oluşturduğu Zeytinlik semtinin içinden geçerek son bulacak.

Giresun’daki turizm çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Giresun Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği (GİRTAB) Müdürü Tamer Uzuner, “2015 yılının Giresun turizm yılı ilan edilmesiyle birlikte turizmde yaptığımız çalışmalar ciddi bir ivme kazandı. Özellikle 2015 yılında sex kontakte stuttgart Giresun Adasının turizme açılmasıyla hız kazanan Giresun turizmi ve Karadeniz turizmi yeniliklere açık. Bu manada bölgeye gelen tur otobüsü sayılarında ve bölgeye gelen turist sayılarında ciddi artışlar yaşıyoruz. 2014 yılı ve evveli yıllara oranla 5,6 katlık bir büyümemiz oldu. Turizm yatırımlarında da ciddi bir büyüme var. Nihayetinde bu büyüme hızı sex kontakte berlin ve insanların Giresun’u butik olarak turizm yeri olarak tercih etmelerinde özellikle yaylalarıyla, doğasıyla, Türkiye’nin en uzun ömürlü insanlarının yaşamasıyla beğenilen ve tercih edilen bir destinasyon oldu” dedi.