Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TSO turizme dikkat çekti

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, turizm potansiyeli yüksek bir ilçe olan Keşap’ta yatırımcılara çağrıda bulundu. Keşap ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek ilçedeki üyeleriyle bir araya gelen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun’un her ilçesinin kendine yetebilen kalkınmasında hamle yapabilecek değerleri bulunduğuna dikkat çekti.

Çakırmelikoğlu; “Keşap ilçemiz ilimiz şehir merkezi ile iç içe geçmiş konumdadır. Etle tırnak gibi olmuş bir ilçemizdir. Bu yönden ticari ve sosyal artı ve eksileri olan Keşap ilçemizde Düzköy ve Yolağzı mevkilerinin turizm potansiyelleri yüksektir.
Bu bölgelerde son dönemde turistlik tesislerin oluşumu şimdilik yeterli gözükse dahi gelecekte yeterli gelmeyecektir. Bu bölgelerimizde tesis sayılarının artırılması, yöresel ürünlerin satış ve tanıtımının daha da ön plana çıkartılması gerekmektedir” dedi.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Giresun İl Koordinatörlüğü (TKDK) uzmanı Bülent Mermertaş ise kurumun hibe başlıklarını ve proje süreçlerini anlattı. İŞKUR Uzmanı Temel Çakar ise bölgemizde birçok işletmenin İŞKUR projelerinden faydalandığına dikkat çekti.