Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu’da kasap ve şarküteriler denetlendi

Tirebolu Belediyesi Zabıta Amirliği

Tirebolu Belediyesi Zabıta Amirliği ve Personelleri tarafından ilçede bulunan kasaplar ve şarküteri yerlerine denetim gerçekleştirildi.
Tirebolu Belediyesi Zabıta Amirliği ve Personelleri, Veteriner Hekim İlhan Aydın, Çevre Mühendisi Eylem Karaca tarafından ilçede başlatılan denetimler ile kasaplarda ve şarküterlerde hijyen ve satış belgesi sorgulandı. Tüketicilerin ramazanda güvenli alışveriş yapabilmeleri için denetimlerin sıklaştırdıklarını belirten Tirebolu Belediyesi Zabıta Amirliğince, denetimlerin ay boyunca devam edeceği belirtildi.
Tirebolu Belediyesi Zabıta Amiri Turgut Ada, konuyla alakalı yaptığı açıklamada; “Gıda üretimi yapan iş yerlerinde üreticilerin sağlık kartları, iş yerinin teknik ve sağlığa uygun şartlarını ekiplerimiz titizlikle kontrol ediyor. Yapılan denetimler cezalandırmadan çok esnafımızı ve vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye ve yaşanan aksaklıkların giderilmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor. Esnaflarımıza da göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Denetimlerimiz halkımızın sağlığı açısından aralıksız devam edecek” dedi.