Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tirebolu Hayvan Pazarı Projesi hayata geçiyor

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah

Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak söz verdiği projeleri bir bir hayata geçiriyor. Kurban Bayramı öncesi hizmete girecek olan “Tirebolu Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı” projesi hizmete başlıyor.

Bölgenin en kapsamlı Canlı Hayvan Pazarının, Kurban Bayramı öncesi hizmete geçeceğini müjdeleyen Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirmenin gururunu taşıdığını ifade ederken; “Yapımına kısa bir süre önce başladığımız ve tamamladığımız Hayvan Pazarımız Bayram öncesi hizmete geçecektir.  Sadece bayramlarda değil her zaman açık olan pazarımızın hayvancılık sektörüne ve İlçe ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Hem satıcıların hem de alıcıların daha modern ve daha hijyenik şartlarda alışverişlerini yapacaklarını ifade eden Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karabıçak, Mezbahane projelerinin de kısa sürede hayata geçeceklerini ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü;

“Göreve başlamadan İlçe halkına söz verdiğimiz sözlerin büyük bir bölümünü tamamladık. Canlı hayvan Pazarımızı hizmete açıyoruz. Mezbahane projemizin de yapımı devam ediyor ve önümüzdeki aylarda tamamlanarak hizmete açacağız. Çok modern ve kapsamlı bir mezbahane inşa ediyoruz. Tamamlandığında sadece İlçemize değil bölgemize hizmet edecek çok önemli bir tesisi hizmete alacağız. Tirebolu Belediyesi Canlı hayvan pazarı ve Mezbahanesi, hayvancılık sektörünün gelişmesinde ve büyümesinde çok büyük katkı sağlayacak olan bu iki projemiz de İlçemize hayırlı olsun.”