Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Temür, “Hizmet için bu yola çıktık”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Ali Temür Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı Fikret Günaydın ile yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan milletvekili aday adayı Ali Temür, hedeflerini anlattı.

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayı Ali Temür;”Giresun’da takip edilecek birçok yatırım var. Bu yatırımların devamı esastır. Bizim geçmişte yaptıklarımız ortada, ilimizin kalkınmasına hizmet etmek için bu yola çıktık. Sadece bir örnek vermek gerekirse zamanında Giresun merkez Bulancak Durağının kamulaştırılması Karayollarında proje çıkarttık ancak mevcut belediye projeyi takip etmedi. Sonuçta geniş bir kamulaştırma projesi bugünkü haliyle balık satış noktasına dönüştü. Genel çerçeveden bakıldığında yerel yönetimde Giresun’un geleceği için üzülüyorum” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; ”Sizlerin aday olmanıza canı gönülden sevindim. Giresun kalkınmasında ve gelişmesinde Ankara’da bürokrasinin içinde olan vekillere ihtiyaç var. Bugün ilimizin geleceğe dönük mega yatırımların devamı ve yeni büyük yatırımlar almasında bu dönem çok önemlidir” diye konuştu.