Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tatlı, “Yapılan hizmetlerin yok sayılmasına müsaade etmeyiz”

Bu haberin fotoğrafı yok

Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı, bazı çalışmalar yapmak için Giresun’a geldi. Giresun Mahalle temsilcileri toplantısına, Giresun AK Parti Gençlik Kolları Kongresine katılan Tatlı, Bulancak’ta Şehiriçi Dolmuş esnafı ile buluştu.

Burada yaptığı konuşmalarda  aday adaylığı sürecinde bazı çevrelerin karalama peşinde koştuklarını belirten Tatlı, Giresun İlinde ve ilçelerinde yapılan hizmetlerin devlet tarafından yapıldığını iddia edenlerin, yapılmayan eksik olan ne varsa iktidarımıza ve milletvekillerine fatura edildiğini söyledi.

Tatlı, “Giresun İlinde ve ilçelerinde Milyonlarca liralık dev projeler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Giresun İline gelen her hizmette İktidarımızın ve milletvekilleri olarak bizlerin mücadelesi vardır.

Aday adaylığı sürecinde yerel seçimlerde AK Partili görünüp partimize ihanet eden bazı çevreler ve onların kuklaları bakıyorsunuz şahsımıza ve milletvekili arkadaşlarımıza saldırılarda bulunuyorlar.

Eleştirinin her türlüsüne varız. Ama iş hakaret ve iftiraya gelince orada dur deriz. Bu memlekete bir çivi dahi çakmayanların bizim yaptıklarımıza çamur atmalarına asla izin vermeyiz.

HAVAALANINA BİLE BURUN KIVIRANLAR VAR.

Giresun İli için hayal dahi edilemeyen deniz üzerine yapılan bir havaalanımız önümüzde ki günlerde uçuşa başlayacak. Bu dev hizmete bile burun kıvıranlar var. Bu ile Üniversiteyi hamd olsun biz getirdik. Teşvik kapsamına biz aldırdık. 2. Organize Sanayi Bölgesi için ben ve arkadaşlarım büyük uğraşlar verdik. Hastaneler yapıldı, okullar yapıldı, yurtlar yapıldı, hükümet konakları, adliye sarayları yapıldı. Yollarımız yapıldı. Bu hizmetleri saydığınız zaman eleştiri yapan zevat “Bunlar devletin görevi devlet yaptı” diyor. Yani yapılmayan eksik olan bir şey varsa biz çalışmadığımız için yapılmıyor ama yapılan bir güzel hizmet varsa biz değil başkası yapıyor.

Bunların hepsi karalama çalışmalarıdır.

YAPILAN TÜM İŞLERDE HAMD OLSUN İMZAMIZ VAR

Giresun İline ve ilçelerine gelen tüm hizmetlerde şahsımın ve Bakanımızla diğer milletvekili arkadaşımızın imzaları var. Bulancak İlçesinden zaman zaman “Bulancaklı ama ne hizmeti oldu” diyen bazı kişiler gelen hizmetleri kendileri mi getirmiş? Bulancak Devlet Hastanesini, 40 Milyon Liralık dere ıslahlarını, 7-8 Milyon Liralık Gençlik merkezi ve tribün yapımını, Hükümet Konağını, Adliye sarayını, Güzelyalı okulunu, İmam Hatibin yerinin satın alınmasını binasının programa alınmasını, Fen Lisesinin gelmesini binasının programa alınmasını, Bulancak Suni Çim sahanın zemininin yapımı ve tribünün yapımını, Yurtları, Bulancakspor Tesisinin onarımını, İskelenin uzatılmasını (Burada yeni proje için görüşmeler sürüyor) ve bunun gibi birçok hizmeti Allaha hamd olsun Bulancak’a kazandırdık.

PİRAZİZ’E ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI

Piraziz’e yıllardır özlemi duyulan İlçe stadını yaptırdık. Kanayan bir yara olan Piraziz Meslek Lisesinin yurdu bitti. Başka okulların çatı katında eğitim gören Anadolu Lisesinin Binasını yaptırdık. Spor salonu için son aşamaya geldik.

Bunlar ilimize ve ilçelerimize kazandırdığımız hizmetlerden sadece bazıları.

KİMSEYE TEPEDEN BAKMADIK, HARAMA EL UZATMADIK,  EMANETE  İHANET ETMEDİK

Milletvekili olduğumuzdan bu yana hiç kimseye tepeden bakmadık. Ankara’da ki odamızda evimizde herkese açık oldu. Elimizden  gelen ne varsa vatandaşımız için yaptık. Bize verilen vekilli yetkisine ihanet edecek bir tutum içinde olmadık. Giresun Halkını, Bulancak ve Piraziz Halkını utandıracak bir davranışımız tutumumuz olmasın.

Biz Allah’ın kadirine inanan insanlarız. Bu zamana kadar yaptığımız hizmetleri ar ettik fazla sergilemedik. Mücadele ile getirdiğimiz hizmetlerin bile   yok sayılmasına veya başkalarına mal edilmesine müsaade etmeyiz.

Tecrübemizle bir dönem daha partimize ve ilimize hizmet etmek için aday adayı olduk. Partimiz büyüklerimiz, İlimiz ve halkımız takdir ederse tekrar aday olur ve meclise seçiliriz. Olmazsa da gece gündüz demeden partimizin peşinde mücadele ederiz.

Biz ne paralele, ne partisini yarı yolda bırakana nede partim bizi aday göstermedi diye davasına satana itibar ederiz. Biz AK kadrolarız. Bizim devamız, bizim sevdamız millettir. Bu millete tekrar hizmetkar olmak nasibimizde varsa oluruz, yoksa davamız devam eder” dedi.