Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
blank
Ertan AKSU

SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAM FİLM FESTİVALİ 2015

Bazı hikâyeler hayata bakış açınızı kökten değiştirebilir! Bazı filmler vardır izleyince önünüzde yeni bir pencere açılır…
Türkiye’ye yayılan SYFF, belgesellerin gücünden faydalanarak sürdürülebilir bir yaşam için kültürel değişime katkı vermek amacıyla izleyicilerle buluşacak.
Adana, Ankara, Antalya, Artvin, Balıkesir, Bayındır, Bodrum, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Eskişehir, Fethiye, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Trabzon, Urla.
Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Giresun`da 20-21-22 Kasım tarihinde Giresun Belediyesi Vahit Sütlaş Sahnesi`nde KarDoğa (Karadeniz Doğa Koruma Federasyonu), Giresun Hartama Sanat Derneği ve GİFOD (Giresun Fotoğraf Sanatı Derneği) tarafından gerçekleştiriliyor.
Organizasyon ekibi: Emre Alkan, Gökhan Bakan, Hakan Adanır.
Ne yazık ki 3 üç gün boyunca organize edenleri göremediğimiz gibi tek şehrimiz seyircisiz kalmış.

ULUSLARARASI GİRESUN HEYKEL SEMPOZYUMU
Uluslararası Giresun Heykel Sempozyumu devam ediyor. Sanatçılarımızın eserlerini heyecanla bekliyoruz. Eserlerini bekliyoruz da hiç ziyaretine gidiyor muyuz?

ULUSLARARASI ANKARA TİYATRO FESTİVALİ
Festival Kapsamında 22 Kasım Pazar günü saat:20.00’de Ercan Kesal ve Nermin Yıldırım’ın katılacağı “Mevsimler” başlıklı Müzikli Öykü Okuma Buluşması Gerçekleştirilecektir.
Giresun Belediye Şehir Tiyatrosu Derya Gülü
24 Kasım Salı Saat:20.00 Yenimahalle 50.Yıl Dört Mevsim Sahnesi.

222

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

12345678