Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“STADIN İSMİ ATATÜRK’TÜR”

Giresun Kent Konseyi Başkanı

Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu, Aksu’ya yapılmakta olan yeni stadın isminin Atatürk Stadı olarak devam etmesi gerektiğini söyledi.

Giresun Kent Konseyi Başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu inşaatı devam eden yeni stadın isminin Atatürk stadı olarak devam etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Karaibrahimoğlu açıklamasında: “AK Parti hükümeti TOKİ eliyle illerdeki statları yıkıp yeni isimlerle, yeni statlar yapıyor. Yeni yapılan statlarda eski isimleri kullanılmamakla beraber, dolayısıyla Atatürk olan statlarda tarihe karıştırılıyor. Şehrimizde de Giresun Atatürk stadı olarak 50 yılı aşkındır hizmet veren tesis, önümüzdeki dönem son sezonunu yasayacak diyerek şöyle devam etti: ‘’Aldığımız bilgilere göre Seka’ya yapılan 22000 kişilik yeni stat, önümüzdeki sezon değil bir sonraki sezon hizmet vermeye başlayacak.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK KAFALARI KARIŞTIRDI

Bizler ve Giresun kamuoyu yeni stadın isminin yeniden Atatürk stadı olmasını beklerken, milletvekilimiz Cemal Öztürk’ün açıklamasıyla kafamız karıştı. Sayın Öztürk stadın isminin ‘Çotanak Spor Kompleksi’ olacağını bir toplantıda açıklamış. Görülüyor ki böyle bir planlama ve düşünce mevcut. Bizler stadımızın ismin Giresun Atatürk stadı olarak devam etmesini istiyoruz. Atatürk, herkesin ortak değeri iken adının silinmeye çalışıldığını görüyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan ulu önder Atatürk’ün isminin stada verilmesi o tesisin değerini artırır. Hiç kimsenin Mustafa Kemal Atatürk’ü unutturmaya gücü yetmez. Bunun yöntemini futbolda arayanları tarih hiçbir zaman unutmayacaktır. Statlarda tribünler ‘Mustafa Kemal’in Askerleriyiz’ diye haykırırken, gün gelir bu Atatürk ismi yeniden statlara verilir.”

Başkan Karaibrahimoğlu bu konunun takipçisi olacaklarını bildirerek, milletvekili seçilecek yeni isimlerin desteğini beklediklerini sözlerini ekledi. Karaibrahimoğlu şehrimizdeki STK’ların da konuya duyarsız kalmamalarını istedi.