Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“STADA İSİM VERİLMEDİ”

AK Parti Milletvekili ve

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili Adayı Cemal Öztürk, Aksu’da yapılmakta olan stada henüz isim verilmediğini açıkladı. Öztürk, “Buraya TOKİ tarafından yapılan tüm spor tesislerinin projedeki genel ismi Çotanak Spor Kompleksi” dedi.

AK Parti Giresun Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk, TOKİ tarafından Aksu’da yapımı devam eden stadyumun ismi ilgili kamuoyunda, “Çotanak Stadı” konusundaki tartışmalara açıklık getirdi. Cemal Öztürk, “Yapımı devam eden stadyuma henüz bir isim verilmemiştir. Böyle bir isim vermeye ben yetkili değilim, stadyum inşaatı bittikten sonra yetkililer kamu oyununun da görüşü alarak stadyumumuza bir isim verirler” dedi.

ÇOTANAK STADIN ADI DEĞİL, KOMPLEKSİN ADI

Giresunlular arasında Atatürk isminin kaldırılarak yerine Çotanak Stadı isminin verilmesine yönelik gösterilen büyük tepkiyi de anladığını söyleyen Milletvekili Cemal Öztürk, “TOKİ tarafından burada başlatılan projenin genel ismi Çotanak Spor Kompleksidir. Tekrar ediyorum stadın ismi değildir” dedi.
Öztürk, Aksu’da ki alana sadece stadyumun yapılmadığını stadın yanı sıra buraya olimpik yüzme havuzu, ek futbol sahası ve alışveriş merkezleri de yapıldığını vurgulayarak, “Tekrar ediyorum, stada henüz isim verilmemiştir” şeklinde konuştu.