Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’li Arif Turan’dan AK Parti’ye eleştiri

Bu haberin fotoğrafı yok

Saadet Partisi Giresun Milletvekili Aday Adayı Arif Turan bir basın açıklaması yaparak Giresun’a yapılan hizmetler noktasında AKP iktidarını eleştirdi.

Aday Adayı Arif Turan yapmış olduğu basın açıklamasında; ”13 senedir iktidarda olan AKP hükümeti, 13 senedir 3 milletvekili ile temsil edilen ve gelişmişlik açısından bölge illerinin gerisinde kalmış bir Giresun.

Yıllardan beridir Giresun’a çağ atlattırdıklarını söyleyen milletvekillerimiz diğer illere yapılan yatırımları acaba görmüyorlar mı? 28 günde 28 proje diye balondan yatırım müjdesi verenler şimdi ise sus pus bir vaziyette oturmaktadırlar. Giresun’u yatırım açısından, gelişmişlik açısından diğer illerin gerisinde bırakanlar acaba bu seçim dönemi nasıl bir yüzle halkın karşısına çıkacaklar? Bu sefer hangi 28 proje müjdesini verecekler?

Giresun’un sorunlarını çözemeyenler, diğer iller ile aramızda oluşan gelişmişlik farkını engelleyemeyenler, mecliste çıkıp ta Giresun’un sorunlarından bahsedemeyenler,  gidip te görsünler Trabzon’u, Ordu’yu, Samsun’u, Rize’yi. Yatırım nasıl yapılırmış, çalışma nasıl olurmuş görüp te ders alsınlar. Dünyanın en değerli ürünü olan fındığımıza dahi sahip çıkamayan bir zihniyet, acaba ülkemize nasıl sahip çıkacak?

Bir zamanlar Turizm açısından, kültürel açıdan ve geçmişe dayalı entelektüel birikim açısından, sanat açısından Türkiye’nin ve Dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Giresun şimdi ne halde… Geçmiş yıllarda sanayisiyle diğer illeri kıskandıracak yatırımları olan Giresun şimdi ise acınası bir durumda… Büyük yatırım diye lanse edilen hizmetler fos çıkmış durumda. Dünyanın en güzel sahil şeridine sahip Giresun, sahile inemiyor. Türkiye’nin en eski festivaline ve yine en eski festival sahasına sahip Giresun, çöplük alanına dönmüş durumda. Her kesim feryadı figan ediyor Giresun’un düşürülmüş olduğu bu duruma ama iktidar milletvekilleri kör, sağır ve dilsizleri oynuyor. Onlar başka hesaplar peşinde. Giresun’u düşünmüyorlar, umursamıyorlar, derdiyle dertlenmiyorlar.

İnşallah 7 Haziran seçimlerinden sonra bu tablo değişecek. Daha önce olduğu gibi Fındığımıza, Giresun’umuza sahip çıkacak kadrolar yani Saadet Partisi iktidara gelecektir. Yeni Bir Türkiye kurulurken, aynı zamanda Yeni Bir Giresun kurulacaktır.