Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

SP’den İYİ Partiye ziyaret

Saadet Partisi İl Başkanlığından

Saadet Partisi İl Başkanlığından İYİ Partiye ziyaret. Uyum Yasaları çerçevesinde Genel Merkez tarafından hazırlanmış olan Adil Seçim, Adil Sistem kitapçığını takdim etmek için parti ziyaretlerine başlayan Saadet Partisi İl Başkanı Abdülkadir Bektaş ve beraberindeki heyet İYİ Partiyi ziyaret etti.

İYİ Parti İl Başkanı Av. Ünzile Yüksel’e Adil Seçim, Adil Sistem kitapçığını takdim eden Abdülkadir Bektaş, burada yaptığı açıklamada; “Parti ziyaretlerimizin ikincisini İYİ Partiye yapıyoruz. Bize randevu veren ve ağırlayan AV. Ünzile Yüksel Hanım’a partimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Uyum yasaları yapılırken, adaletli ve kaliteli bir yönetim şeklinin ön şart olarak benimsenmesi gerektiğinin altını çizen Bektaş; “Sistemin bu yönlerini muhafaza edecek mekanizmalar geliştirilmelidir. Ayrıca yapılan anayasa değişikliği ve ona bağlı düzenlemelerin sürdürülebilir olması ve kaliteli bir yönetim şeklini teşekkül ettirebilmesi için siyasi partilerin, düşünce kuruluşlarının, STK’ların akademisyenlerin, kısacası toplumda düşünce üreten her kesimin söz konusu sürece katılımları temin edilmelidir” dedi.