Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Son hazırlıklar yapılıyor

Giresunspor yarın Atatürk Stadında

Giresunspor yarın Atatürk Stadında saat 15.30’da oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Giresunspor yarın Atatürk Stadında saat 15.30’da oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarını teknik direktör Metin Diyadin nezaretinde sürdürüyor.
Takımımız bugün yapacağı ter idmanından sonra tesislerinde yaptığı kampta istirahate çekilecek.

DİYADİN: “3 PUANA ŞARTLANDIK”
Teknik Direktör Metin Diyadin, yarın sahalarında zorlu bir karşılaşma yapacaklarını belirterek, maçtan galibiyetle ayrılmak için mücadele edeceklerini ve bunu da başaracaklarına inandığını kaydetti.
Tribünlerin yarın taraftarlarımız tarafından doldurulup, takımlarına destek vermelerini isteyen Diyadin hoca şu görüşte bulundu:
“Ligde önemli bir maç oynayacağız. 6 puanlık bir karşılaşma olacak. Zirve mücadelesinde söz sahibi olabilmemiz amacıyla sahadan kazanarak ayrılmamız şart. Çotanakların desteği ile gücümüzün ve moralimizin daha yüksek olacağını biliyoruz. Yeşil beyazlı camia olarak herkes takımımızdan galibiyet beklemektedir. Taraftarlarımızın bizden beklentilerine olumlu cevap vermek amacıyla sahada gereken gayreti sergileyip, rakibimizi puansız göndermeye kararlıyız. Futbolcularımız da karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak için kendi aralarında sözbirliği yapmış durumdalar. Takımda son rötuşları yapıyoruz. Yarın sahadan gülerek ayrılan taraf olacağız.”

BİLET ÜCRETLERİ
Giresunspor-MKE Ankaragücü maçının bilet ücretleri şöyledir:
Maraton Tribünü: 10 TL.
Kale Arkası Tribünü: 10 TL.
Kapalı Tribün: 10 TL
VİP C Tribünü: 2O TL.