Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sökenspor şampiyon: 2-0

Bu haberin fotoğrafı yok

SAHA: 75. Yıl

HAKEMLER: Eren Kaplan ***, Onur Tatar ***, Kadir Kara ***
SÖKENSPOR: İskender ***, İsmet ***, Sezer *** (Dk.80 Mustafa *), Erhan ***, Furkan ***, Ali *** (Dk.46 İlyas **), Bilge ***, Zühtü *** (Dk.61 Onur **), Yücel ***, İbrahim ***, Adem ***
ÇAVUŞLUSPOR: Ahmet ** (Dk.85 M. Bakır *), Caner **, Hüseyin **, Burak **, Mehmet **, Uğur **, Batuhan **, Rıfkı **, Orhan **, Utkucan **, F. Çakmak **
SARI KARTLAR: İlyas (Sökenspor), Caner, Mehmet (Çavuşluspor)
GOLLER: İbrahim Kavraz (Dk.66), Bilge (Dk.74 Sökenspor)

Sökenspor 75. Yıl Stadı’nda karşılaştığı Çavuşluspor’u İbrahim Kavraz ve Bilge’nin golleriyle 2-0 yendi ve şampiyon oldu.
Son iki hafta öncesi adını Süper Amatör Küme’ye yazdıran MaviSiyahlılar karşılaşma sonunda büyük sevinç yaşarken Sökenspor camiasının şampiyonluk coşkusu görülmeye değerdi.
Karşılaşmanın ilk yarısında konuk ekip Çavuşluspor birbirinden net iki pozisyonu değerlendiremezken bu anlarda şans Sökenspor’un yanındaydı.
BAMBAŞKA SÖKENSPOR
Teknik Patron İsa Tan’ın devre arasında oyuncularına yaptığı uyarılar ve ikazlar meyvesini verdi bambaşka bir Sökenspor vardı sahada.
Mavisiyahlılar 66. dakikada İbrahim Kavraz ile 1-0 öne geçti. Sadece 8 dakika sonra bu kez sahaya Bilge çıktı ve skoru 2-0’a getiren golü attı.
Maçı 2-0 kazanan Sökenspor tarihinde ilk kez Süper Amatör Küme’ye yükselirken, bir dönem Birinci Küme’de şampiyon olmuştu ancak o sezon Süper Küme uygulaması yapılmamıştı.
MaviSiyahlı ekip son iki hafta öncesi üst lige çıkmanın sevincini ve gururunu yaşarken kalan 180 dakikada prestij mücadelesi verecek.