Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Sevdamız Giresun için”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, Kızıltaşlılar Derneği’ni ziyaret etti.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, dernek üyelerinin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkan Adayımız Şenlikoğlu, projeleri ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.
“Güçlü bir yerel yönetimin hakim olduğu Giresun’u ortaya çıkarmak için sorumluluk aldık” diyen Şenlikoğlu, her zamanki gibi birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Güçlü şehirler birlik ve beraberlik-ten geçer. İşte burada olduğu gibi STK’lar aslında toplumun çok önemli bir görev açığını yerine kapatıyor. Sizler birer gönüllü olarak bu işlere kendinizi vakfetmişsiniz ve bu çok erdemli bir tavırdır.
Biz de Giresun için tüm kesimlerle ortak payda çerçevesinde birleşerek proje ve çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şehrimiz için vatandaşlarımızla böyle platformlarda bir arada olmaktan her zaman büyük mutluluk duyuyor, düşüncelerinizi önemsiyoruz. Biz bu şehri hep birlikte yönetmeye talibiz. Giresun’da tevazuyu, samimiyeti, muhabbeti her zaman diri tutacağız. Birlikte güçlü bir Giresun ortaya çıkarmak için sorumluk aldık. Bunu hep birlikte başaracağız” diye konuştu.
“Memlekete hizmet için dertlenmek” gerektiğinin altına çizen Şenlikoğlu, şöyle devam etti; “Biz bu memleket için dertliyiz. Bu iş bir sevdadır, sevdanın dönemi olmaz. Gayret olmazsa da olmaz. Tüm gayretimiz ve sevdamız her zaman Giresun. Giresun’umuzun daha ileri gitmesi için önümüzdeki süreçte de hep birlikte çalışacağız. Bu kutlu yolu birlikte yürüyeceğiz inşallah. Şehrimizin yereldeki sorunlarını biliyoruz ve bütün çalışmalarımızı bu sorunları çözmek üzerine yapıyoruz. Biz tüm sorunları bilerek, ortak akılla çözüm odaklı belediyecilik hizmeti sunmak için, büyük bir gayret ve samimiyetle bu yola çıktık. Hükümetimiz, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz ve tüm ilgili kurullarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve halkımızın fikrini, desteğini ve gücünü yanımıza alarak, Giresun’umuzu hak ettiği yere getireceğiz. Halkımızın desteği ile Giresun Belediyesi’ni alarak, hemşerilerimize layık, yaşanabilir bir kent sunacağız” diyerek sözlerine son verdi.