Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu’ndan yeni ilçe başkanlarına kutlama

AK Parti Giresun İl

AK Parti Giresun İl Başkanı Aytekin Şenlikoğlu yapılan kongreler sonucunda seçilen yeni ilçe başkanlarını kutladı. Şenlikoğlu kongrelerle ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: “2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla, yeni zaferlere ulaşmak için yenilenerek ve tazelenerek, Dün olduğu gibi bugünde el ele, omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.

Birlik ve beraberlik içinde daha önce gerçekleştirdiğimiz, Güce, Çanakçı, Eynesil, Görele, Çamoluk, Alucra, Şebinkarahisar, Doğankent ve Tirebolu ilçelerimizin ardından bu hafta; 10 Kasım Cuma günü Bulancak Piraziz, 11 Kasım Cumartesi günü Dereli, Keşap, Merkez ilçe, 12 Kasım Pazar günü Espiye ve Yağlıdere kongrelerimizi coşkuyla gerçekleştirdik.

Yapılan ilçe Kongrelerimizde delegelerimizin oyları ile; Bulancak İlçe Başkanlığına Necati Yıldırım, Piraziz İlçe Başkanlığına Hayri Özdemir, Dereli İlçe Başkanlığına Aydın Akbaş, Keşap ilçe Başkanlığına Adem Çakır, Merkez İlçe Başkanlığına Mete Bahadır Yılmaz, Espiye İlçe Başkanlığına Ali Küçükaydın ve Yağlıdere ilçe Başkanlığına Bayram Durdu seçilerek böylelikle 6. Olağan ilçe Kongrelerimizi tamamladık.

İlçe Kongrelerimizin Partimiz ve Memleketimiz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 2001 yılında başladığımız bu kutlu yürüyüş boyunca teşkilatlarımızda görev almış, bugüne kadar bu bayrağı taşımış tüm yol arkadaşlarıma minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Görevlerini başarıyla devreden İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize teşekkür ediyor, Yeni göreve seçilen İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu üyelerimize başarılar diliyorum.”