Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şenlikoğlu: “Çözüm adresi AK Parti’dir”

Bu haberin fotoğrafı yok

AK Parti Giresun Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Giresun’u karış karış gezip vatandaşlarla kucaklaşan Şenlikoğlu, Gedikkaya Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu.
Şenlikoğlu, ev sakinleri ile sohbet ederek onların istek ve taleplerini dinledi. “Bizlere gönül kapılarını açan hemşerilerimizin evlerine konuk oluyoruz” diyen Şenlikoğlu, “AK Parti sadece vaat veren, sadece konuşan parti değildir. AK Parti sözünün arkasında duran, ne yapabilecekse onu söyleyen ve verdiği sözü yerine getiren bir partidir. Bu şehrin bariz sorunları var. Hiç bir şey yokmuş gibi normal davranamayız. İlimizin trafik, sosyal ve kültürel yaşam, ulaşım, otopark gibi acil çözülmesi gereken çok ciddi temel problemleri mevcut. Bu sorunların çözüm adresi belli; AK Parti” dedi.
Şenlikoğlu, “Giresun artık ihtiyaç-arını, beklentilerini ve problemlerini öteleyecek konumda değil. Şehrimizin insanı; ‘Bu şehirde iyi ki yaşıyorum” diyor mu? Bu şehirde hayatlarını mutlu ve huzurlu idame ettirebiliyor mu? Bizin bunları konuşmamız ve düzeltmemiz gerekiyor. Hemşehrilerimizi mutlu ve huzurlu kılmamız, hayatlarını kolaylaştırmamız gerekiyor.
Belediyenin görevi sadece asfalt, beton ve kaldırım yapmak mı? Belediyecilik insana hizmet demektir.
AK Parti olarak biz insana hizmeti hayatın her alanında yaptık, yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Sosyal alan yapmak, modern sokaklar inşa etmek, pırıl pırıl caddeler yapmak, parklar bahçeler geleceğe dönük projeler üretmek gerekiyor. Bunun içinde Giresun’da yerel yönetim anlamında bir değişim yaşanması gerekiyor. Biz bu değişime gönüllüyüz. İnşallah 31 Mart’ta sizlerin desteği ile birlikte yeni bir Giresun’un şahlanışı gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.