Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sabri Öztürk, Giresun medyasını övdü

AK Parti Giresun Milletvekili

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk Çalışan Gazetecilerin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayımladığı bir mesajla kutladı.
Mesajında Gazetecilerin kamuoyuna hızlı, doğru, tarafsız haber alma hakkını temin etmek için önemli bir görev ifa ettiklerini söyleyen Öztürk, “Gazeteciler toplumun aynasıdır. Toplumda yaşanan olaylarla ilgili kamuoyunun eksiksiz, tarafsız, doğru bilgilen-dirilmesi ve vatandaşlarımızın haber alma hakkının korunması hayati öneme sahiptir.
Bundan dolayı meslek ilkeleri ve milletimizin hassasiyetleri dikkate alınarak bu vazifenin en güzel şekilde yapılması gerekir” dedi.
Gazetecilik mesleğinin fedakârlık isteyen, ağır şartlar altında çalışmayı gerektiren bir meslek olduğunu söyleyen Öztürk, “Vatanına ve milletine sadık gazetecilerimiz, içinde bulunduğu şartların zorluğuna rağmen görevlerini özveriyle yerine getirmektedirler. Doğru haber vermek için, zamana karşı ve stres altında işlerini icra etmeye çalışmaktadırlar. Böylece vatandaş ile devleti arasında önemli bir köprü kurmaktadırlar. Bu bağ, devlet- millet bütünleşmesini güçlendirmektedir.”
Ulusalda olduğu gibi, yerel ve bölgesel Basının da aynı misyonda görev yaptığını söyleyen Öztürk, “Bunun en güzel örneğini Giresun Medyasında görmekteyiz. Giresun’umuzun her bir köşesinde yaşanan olayları gündeme getirerek farkındalık oluşturan, memleketimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine, yaptıkları haberler ile katkı sağlayan değerli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, görevi başında bulunan gazetecilerimize başarılar diliyorum” dedi.