Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rahatlık Denilince Akla Gelen Keten Şalvar Modelleri

Bu haberin fotoğrafı yok

Şalvar bizim kültürümüzde oldukça eski tarihe sahiptir. Köylü bayanlarımızın rahat ve bol olmasından dolayı, tarlada bağda ve bahçede kullanmışlardır. Tabi bununla beraber özel günler içinde tasarlanmış şalvarları da vardı. Günümüzde ise artık köyde yaşayan bayanlarımızın yanı sıra kent modaya da girmiş olan şalvarlar, farklı tasarımları ile özellikle genç bayanların ilgisini çekmeyi başardı. Genç kızlar, hiphop tarzına yakın olmasından dolayı genelde keten şalvar modellerini oldukça çok sevdi. Birçok markanın da üretimini halen devam ettirdiği keten şalvar modelleri farklı tarzları ile dikkat çekiyor.

Sağlık Açısından Keten Şalvar Modelleri

Keten şalvarlar sadece rahat kullanımı olan alt giyim olarak görülse de keten kumaşın önemini de es geçemeyiz. Keten doğal, çevre dostu bir malzemedir. Keten lifleri cilt tahrişine, kızarıklığa, kaşıntıya neden olmaz. % 100 ketenden üretilen ürünler kesinlikle güvenlidir, çocuklar, hamile kadınlar ve yaşlılar tarafından giyilebilir. Keten şalvar modelleri de dolayısıyla en rahat ve sağlıklı kıyafetiniz olacak.

Keten Şalvar Modelleri

Bu sene tarzında bir değişiklik yapmak istiyor ya da gardrobuna farklı bir keten şalvar kazandırmak istiyorsan, Parkmoda sitesine mutlaka göz atmalısınız. Birbirinde tarz, stil ikonu olacağınız muhteşem keten şalvar modelleri vardır.

O halde hemen bu güzel keten şalvar modellerini görmek için https://www.parkmoda.com/salvar-pantolon-modelleri tıklayınız.