Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play-Off’ta hafta içi mesaisi

Bu haberin fotoğrafı yok
4 puan ve averajla liderlik koltuğunda oturan İhsaniyespor Organize Sanayi Sahası’nda saat 16.00’da Sanayispor’un konuğu olacak.
Aynı saatte başlayacak bir diğer mücadelede ise SanayisporPirazizspor mücadele edecek. 75. Yıl Stadı’ndaki karşılaşmanın başlama saati 16.00.
SANAYİSPOR VE ASPSPOR PUANA HASRET
Sanayispor ve ASPSpor’un galibiyet özlemi iki maça çıktı.
İki takım Playoff ilk haftasını mağlubiyetlerle kapatırlarken, geçtiğimiz maçta ise birbirleriyle oynayıp berabere kaldılar.
Bugünkü maçlar öncesinde takımların bu sezon kendi aralarında oynadığı maçlarda şu sonuçlar alındı:
Sanayispor-Pirazizspor: 0-3, Pirazizspor-Sanayispor: 0-1
ASPSpor-İhsaniyespor: 0-1, İhsaniyespor-ASPSpor: 1-1.
ASPSPORİHSANİYESPOR
ASPSpor Playoff’a kötü başladı. İki maçta aldıkları 1 puan bunun en büyük göstergesi. Aziz Tekbaş’ın takımı tecrübeli oyuncuları olan ve iyi futbol oynayan bir takım. Bu maçla birlikte cezasını tamamlayan Yaşar da savunmaya dönüyor. İhsaniyespor geçen maçta Piraziz karşısında özellikle ilk 45 dakikada çok diri gözüktü. Bu periyotta gol bulabilirlerse en kötü 1 puanla bu zorlu deplasmandan dönerler. ASPSpor ise kazanamazsa BAL barajını göremeyebilir.
SANAYİSPORPİRAZİZSPOR
Spor otoritelerinin yoğu Pirazizspor’u Playoff’un favorisi olarak gösterdi. Ancak geçtiğimiz Pazar günü Bulancak’ta İhsaniyespor karşısındaki Pirazizspor’un bu görüntüsüyle baraj maçına kalsa dahi işi çok ama çok zor gözüküyor. Zira dört tane daha maçları var. Sanayispor iki maçından 1 puan aldı ve bir çıkış peşinde. Birine patlayacakları kesin ama bu kim olur bilinmez. Piraziz rakibine bu sezon bir kez yenildi, diğerini kazandı. Bu maçların havası farklı. Sanayispor iyi konsantre olursa sürpriz yapabilir.