Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÖZKUL, “ARAYI İYİ DEĞERLENDİRMELİYİZ”

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı

Giresunspor Kulübü Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, yaptığı açıklamada, Ümraniyespor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.
İstanbul’a galibiyet parolasıyla gittiklerini ancak arzu ettikleri sonucu alamadıklarını ifade eden Özkul, şöyle konuştu: “İlk üç maçımızı kazanmış, lige çok iyi başlangıç yapmıştık. Ümraniyespor karşısına da galibiyet parolasıyla çıkmıştık. Kazanarak, galibiyet serisini 4 maça çıkarmak istiyorduk ancak olmadı. Rakibimiz önünde 90 dakika iyi futbol oynamamıza rağmen, istediğimiz sonucu alamadık. Sonuçtan dolayı üzgünüz.”
Özkul, milli maçlar nedeniyle lige verilecek bir haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini, bu süreçte Afjet Afyonspor’u konuk edecekleri 5. hafta karşılaşmasına daha iyi hazırlanma fırsatı yakalayacaklarını sözlerine ekledi.
ÇALIŞMALAR YARIN BAŞLAYACAK
Giresunspor’da lige verilen milli ara nedeniyle Ümraniyespor maçının ardından oyunculara 3 gün izin verildi. Yeşil Beyazlılar mini bir tatilin ardından Çarşamba günü öğleden sonra tesislerde yeniden toplanacaklar. Aynı gün saat 18.00’da sahaya inecek olan Çotanaklar, Spor Toto 1. Lig’in 5’nci haftasında sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçının hazırlıklarına başlayacaklar.