Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özel Yurtlar

Özel yurtlar içerinden harika

Özel yurtlar içerinden harika bir konuma sahip olan kız öğrenci yurdumuz öğrenciler için konforlu ve aile ortamı sağlayan özel bir yaşam alanıdır. Özel yurtlar içerinde birçok üniversiteye yakınlığıyla tercih sebebi olan yurdumuz hakkında detaylı bilgiyi https://www.aydinuniversitesikizogrenciyurdu.com/istanbul-ozel-kiz-yurtlari.html  adresinden kolaylıkla edinebilir veya web sitemizde yer alan iletişim numarasından bizlere ulaşabilirsiniz.

Özel Yurtlar Hakkında Detaylar

Öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için özel olarak tasarlanmış olan yaşam alanında modern tasarıma sahip konforlu 1, 2, 3 ve 4’er kişilik odalar bulunmaktadır. Birçok üniversiteye yakınlığı ve her bütçeye uygun odalar ile siz değerli öğrencilerimize kolaylıklar ve birçok imkan sunmaktadır. Özel yurtlar içerisinde yurdumuz birçok sosyal aktivite ile öğrencilik yaşamınızın dolu dolu yaşamanızı ve birçok şeyi tecrübe etmenizi sağlar.

Özel Yurtların İmkanları

Özel yurtlar İçerisinde kız öğrenci yurdumuz 7/24 özel güvenlik tarafında korunmaktadır. Her katta özel güvenlik kameralarının yanı sıra odalara giriş için ise elektronik kartlı giriş sistemi kullanılmaktadır. Ayrıca yurdumuzda yüksek hızda ücretsiz Wİ-Fi bulunmaktadır. Özel olarak tasarlanmış sessiz ve sakin etüt odası ve elektrik, su, ısınma ve temizlik hizmetleri özel olarak ücretsiz bir şekilde sunulmaktadır.