Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NEREDE YANLIŞ YAPIYORUZ?

Bu haberin fotoğrafı yok

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Giresun Şube Başkanlığının öncülüğünde Giresun’da Futbolun kalkınmasının görüşüleceği spor çalıştayı gerçekleşti. 200 kişi kapasiteli Vahit Sütlaş Salonu dolmadı. Koltukların yarısından fazlası boş kaldı.

Giresun merkez Çınarlar Mahallesi’nde bulunan Vahit Sütlaş Sahnesi’ndeki toplantıya Giresunspor’un vurdumduymazlığı damgasını vurdu. Yeniyolspor U16 ve U19 Takımının Antrenörü ve beden eğitimi öğretmeni Tanzer Bıyık moderatörlüğündeki çalıştay saat 10:00’da başladı. TÜFAD Giresun Şube başkanı Hasan Ali Tek, başta olmak üzere birçok konuğun konuşmacı olarak katıldığı çalıştayda konu resmen Giresunspor camiasının bu çalıştayda yer almamasıydı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ASKF, Hakemlerle, Saha komiserleri Derneği, Antrenörlerle yapılan görüşmeler sonucunda hazırlanan programda salonda doluluk yaşanmadı. Adeta yarıya kadar dolan ve birçok koltuğun boş olduğu koltuk kürsüde söz alanlarında tepkilerinden nasibini aldı.

İldeki sporun artı ve eksilerinin masaya yatırıldığı çalıştay da özellikle amatör takımda yer alan antrenörlerin de parmakla gösterilecek kadar az olması dikkatlerden kaçmadı. Resmen dışarıdaki soğuk havanın içeriye de yansıdığı çalıştay çok az katılımcının sırayla söz almasının ardından son buldu.