Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar Günü Valilikte kutlandı

Giresun merkeze bağlı köy

Giresun merkeze bağlı köy ve mahalle muhtarları “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla Valilikte ağırlandı.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen tören Valilik önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Törenin ardından merkeze bağlı 33 mahalle ve 53 köy muhtarı Valilik Toplantı Salonunda Vali Yardımcısı Kürşat Güleryüz’le bir araya geldi.

Muhtarlara hitaben kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Güleryüz, 19 Ekim 2015 tarihli ve 29507 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Başbakanlığın 2015/11 Sayılı Genelgesi ile 19 Ekim’in “Muhtarlar Günü” olarak ilan edildiğini belirterek, “Muhtarlarımız mahallenin ve köyün huzurunun sağlanmasında, bizim devletin merkezi idare birimlerinin göremediği, yerinde tespit edemediği vatandaş mağduriyetlerine, sıkıntılarını, yaşayan insanların dilek ve temennilerini, Valilik birimlerine, kaymakamlıklara, belediyelere, diğer kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılması noktasında en önemli kamu görevlisi olarak görüyoruz sizleri. Bu noktada sizler bizlerin en yakın çalışma arkadaşlarısınız. Gününüz kutlu olsun” dedi.

Kendilerine karşı gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Vali Yardımcısı Güleryüz’e teşekkür eden muhtarlar, köy ve mahallelerinde karşılaştıkları sorun ve isteklerini aktardılar.

Muhtarlar Günü kutlamalarında, İl İdare ve Denetim Müdürü Ali Bilen de hazır bulundu.