Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet Bahçesini TOKİ yapacak

AK Parti Milletvekili ve

AK Parti Milletvekili ve milletvekili adayı Cemal Öztürk, Giresun Atatürk Stadı’nın yerine yapılacak olan Millet Bahçesinin TOKİ tarafından hazırlanacak projeye göre yapılacağını açıkladı. Öztürk, Giresun Eğitim Araştırma Hastanesi inşaatında da yarıya gelindiğini duyurdu.

Çotanak Spor Kompleksinin yapımının tamamlandığında Atatürk stadyumunun yerine de Millet Bahçesi yapılacağını kaydeden Milletvekili Öztürk, “Eski stat hakkında çıkan sözlere son noktayı Cumhurbaşkanımız son noktayı koydu. Eski Giresun Atatürk stadyumunun yerine de ‘Milet Bahçesi’ olarak ilan etti Cumhurbaşkanımız ve inşallah bu projeyi de TOKİ yürütecek. Giresun’a uygun bir proje hazırlanacak ve çok güzel bir millet bahçesi kazanmış olacak” şeklinde konuştu.

“350 YATAKLI HASTANEDE YÜZDE ELLİ TAMAMLANDI”

Giresun’da 350 yataklı Araştırma hastanemiz yüzde 50 civarında tamamlandığını vurgulayan Öztürk, inşallah onu bir an önce bitirip hizmete açılacağını devamında ise Giresun’un ihtiyacı olacak olan şehir hastanesine ise sıra geleceğini söyledi.

“KARADENİZ ORTA ASYA İLE BULUŞTURAN PROJE ‘GÜNEY ÇEVRE YOLU”

Güney Çevre Yolu projesi hakkında da bilgiler veren Öztürk; “Giresun’un en büyük ufuk projelerinden birisidir çevre yolu. Bulancak’tan başlayıp Keşap’tan mevcut yola geçecek olan proje. Bu proje ile güneyden Giresun’u kuşatıp, tünellerle, viyadüklerle 47 kilometre yol. Bu Türkiye’nin de büyük projelerinden birisi. Kuzey Anadolu’yu Karadeniz’i Rusya’ya, Orta Asya’ya bağlayan bu yolda Giresun’umuzun şehir içi geçişini rahatlatacak ve halkın denizle buluşmasına yardımcı olacak bir proje. 2013’e kadarda bitmesini temenni ediyoruz.”