Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’nin yeni İl Başkanı belli oldu

MHP Tirebolu İlçe Başkanlığı

MHP Tirebolu İlçe Başkanlığı ve İl Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulunan Kemal Sezer, partinin eski İl Başkanı Müjdat Öz’ün Milletvekili aday adayı olması üzerine Genel Merkez tarafından İl Başkanlığı görevine atandı.

Tirebolulu iş adamı Kemal Sezer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Giresun İl Başkanlığı görevine getirildi. MHP’nin eski İl Başkanı Av. Müjdat Öz’ün, 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde Milletvekilliği için aday adayı olması üzerine, Genel Merkez bu görevi İl Teşkilat Başkanı Sezer’e tevdi etti.

Eski bir siyasetçi olan ve MHP’nin çeşitli kademelerinde görev yapan iş adamı Kemal Sezer, 2016 yılında partisinin Tirebolu Kurucu İlçe Başkanı olmuştu. Tirebolu’da yeniden oluşturulan MHP İlçe Teşkilatını kurduktan bir süre sonra partide İl Teşkilat Başkanlığına getirilen Sezer, şimdi de İl Başkanlığı görevine atandı. MHP’nin yeni İl Başkanı Sezer, partisinin 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere en iyi şekilde hazırlanacağını belirterek, Giresun’da en az 1 milletvekili çıkarmak için çalışacaklarını söyledi.