Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Yılmaz destek turlarında

Bu haberin fotoğrafı yok

MHP Giresun Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında çıktığı destek turlarını sürdürüyor.

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’ne ziyaret düzenleyen Yılmaz, Başhekim Serdar Seven’i makamında ziyaret etti. Duyduğu memnuniyeti “Hasan hocam hastanede gösterdiği performansı belediyede de göstereceğinden en ufak şüphem yok. Ziyaretiniz bizleri onurlandırdı” ifadeleri ile dile getiren Seven, başarı dileklerini iletti.

Kısa sohbetin ardından yeni doğan ve çocuk ünitelerini gezen Yılmaz hasta yakınları ile sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Çocuklara oyuncak dağıtan Yılmaz’ın mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Hastane personeli ile sohbet eden Yılmaz; “Sizden oy istemiyorum zira zaten oyunuzu bana vereceksiniz. Meslektaşız, biliyorsunuz değil mi?” cümlesi ile salonu kahkahaya boğdu.

Renkli anlara sahne olan ziyaretin ardından açıklama yapan Yılmaz; “İnsanlara hizmet zaten mesleğimdi, mesleğime şehrime hizmet etmeyi de ekleyerek başarılı işlere imza atacağımdan eminim. Belediyeyi kazandığımızda ötekileştirme gibi kavramsal ve eylemsel hareketleri silip atacağız. Şehrin en doğusundan en batısına ne kadar mesafe ve sıcaklıkta isek aynı muhabbet ve heyecanı koruyacağız. Kapımız her daim her bir vatandaşımıza sonuna kadar açık olacak. İyi niyet içerisinde olan ve gayesi şahsi değil de şehrin ali çıkarları üzerinde olan her bir vatandaşımıza gönlümüz ve kapımız ardına kadar açıktır, açık olacaktır” ifadelerini kullandı.

Buradan ev ziyareti için Gemilerçekeği mahallesine geçen Yılmaz, mahalle sakinleri tarafından yoğun ilgi ile karşılandı.

Bir süre mahallelinin taleplerini dinleyen Yılmaz, sorunlara çözüm sözü vererek, birliktelik çağrısı yaptı.
Yılmaz; “Herkes şu veya bu sebeplerden dolayı hizmet eksikliği yaşıyor. Bunlar çözülemez sorunlar değil ama hepinizin istekleri farklı. Mahallenize istediğiniz hizmeti ortak noktada buluşarak hep beraber dile getirmeniz sizler için daha iyi sonuçlara vesile olabilirdi.
Biz bir bütün olamaz, tek ses yerine farklı noktalardan seslenirsek maalesef hizmet noktasında etkili sonuçlar alamayız. Bir bütün olarak hareket etmeli, isteklerimiz tek ve gür bir sesle dile getirmeliyiz. Sizlere sözümdür belediyeyi aldığımızda taleplerinizi yerine getireceğim. İstediğiniz hizmet zaten belediyenin asli görevleri arasında. Sizden ricam ki sadece siz değil, hepimiz, tüm şehir olarak bir bütün olalım ve el ele vererek şehrimizi bir basamak yukarı taşıyalım. İnşallah halkımız bu dönem bizi yetkilendirdiğinde birliktelik noktasında önemli adımlar atacağız” dedi.