Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’li Öz’den çarpıcı iddia!

27. Dönem Milletvekili Genel

27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partisinden milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Av. Müjdat Öz, Giresun’da 2 vekil çıkaracaklarını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Giresun İl Başkanı iken 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde partisinden milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa eden Av. Müjdat Öz adaylık başvurusunu yaparak Giresun’a döner dönmez ayağının tozuyla seçim çalışmalarına başladı. Seçim çalışmalarına Giresun Büyük Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek başlayan Müjdat Öz yaptığı açıklamada; “Genel Başkanımızın talimatlarıyla seçim çalışmalarımızı 2 büyük hedef doğrultusunda tüm hızıyla sürdürüyoruz. Giresun’da en az 2 vekil çıkaracağımıza inanıyoruz” dedi.

MHP’ye halk tarafından büyük bir teveccüh olduğunu ifade eden Av. Müjdat Öz, “Partimiz bugüne kadar görmediği bir ilgiyle karşılanıyor. Halkımız her yerde bizi kucaklayıp bağrına basıyor. Bunda Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin 15 Temmuz gecesindeki tavrının büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Liderimizin hain işgal girişimine karşı gösterdiği duruş ve ardından yaratılan Yenikapı ruhu insanlarımız tarafından övgüyle karşılanıyor” diye konuştu. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla seçimlere 2 önemli öncelikle hazırlandıklarını söyleyen Müjdat Öz; “Bunlardan birincisi, Cumhur ittifakının Giresun’da Türkiye ortalamasının üstünde bir oy almasını sağlamaktır. Böylece 1. turda Cumhur ittifakının adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı seçtirmektir. İkinci gayemiz ise, MHP’yi TBMM’de çok daha güçlü temsil ettirmek olacaktır. Çünkü partimiz ne kadar güçlü olursa, milletimiz de, devletimiz de o kadar güçlü olacaktır. Güçlü iktidar, güçlü meclis ve güçlü MHP temeline oturmuş bir strateji ile seçime hazırlanıyoruz, Seçimler sonucunda Giresun’da en az 2 milletvekili çıkaracağız” dedi.