Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Metin Diyadin ile yollar ayrıldı

Spor Toto 1. Ligin

Spor Toto 1. Ligin 7. haftasında sahasında Adanaspor’a 1-0 mağlup olan Giresunspor’da Teknik adam Metin Diyadin taraftarlar tarafından istifaya davet edilmişti.
Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Adanaspor maçında tartışmaya açık bir ilk 11 sahaya sürdü. Diyadin, sakatlıkları geçen ve Kocaelispor ile oynanan kupa maçında yeşil sahalara golle geri dönen Abiola Dauda ve Muhammed İldiz ile aynı maçta 1 gol, 1 asist ve 1 penaltı yaptıran Said Idazza’yı yedek bekletti. Diyadin, Adanaspor’a karşı 6. haftada İzmir’de Altay’ı 1-0 yenen maçtaki ilk 11’de sahaya sürdü. Karşılaşmanın ikinci devresinde Muhammet Reis, Abiola Dauda ve Said Idazza’yı sahaya süren Diyadin, bu değişikliklerden de verim alamadı.
Çotanakların, Adanaspor’a 1-0 yenilerek kendi evinde üst üste ikinci mağlubiyetini alması bardağı taşırdı. Bazı yeşil beyazlı taraftarlar karşılaşmanın son bölümlerinde ve maç sonunda Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin’i istifaya davet etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında bir hayli sinirli ve üzgün olduğu gözlenen Diyadin, basın mensuplarının sorularına sert cevaplar vermiş ve gideceğinin sinyalleri o zaman alınmıştı.
Giresunspor Yönetim Kurulu, acil şekilde toplandı ve aldığı kararla Metin Diyadin ile yollarını ayırdı. Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, karşılıklı anlaşma sağladıklarını, yeni teknik adam arayışlarına girdiklerini söyledi.