Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maden, “Çok canlar yakacağız”

Geçtiğimiz yıl harika bir

Geçtiğimiz yıl harika bir sezon geçirerek şampiyon olan ve çok arzuladığı 1. Amatör kümeye çıkmayı başaran Boztekkespor’un yeni sezona nasıl bir başlangıç yapacağı çok merak ediliyordu.
Çandırspor karşısına çıkan Sarı- siyahlılar, müsabaka boyunca ne yapacağını bilen bir ekip görüntüsü verdi ve sahadan galibiyetle ayrılarak 3 puanlı bir giriş gerçekleştirmiş oldu.
Boztekkespor, 15 Temmuz Spor Kompleksindeki karşılaşmaya Hüseyin, M. Sefa, Ozan, M. Doğan, Şevki, Adem, Gökhan, Abdullah, Mert Uçar, İbrahim Keskin, Muhammed 11 ile çıkarken fileyi havalandıran isim Mert Uçar oldu.
Boztekkespor Kulüp Başkanı Kadir Maden, “Ortaya konan mücadeleden memnun kaldım. Bu ligin yenisi olabiliriz ama çok canlar yakacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İlk iki arasında neden olmayalım. Kendimize güveniyoruz. Çandırspor galibiyetinden dolayı Teknik heyetimizi ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Bu hafta sonu bizim gibi zirveyi arzulayan Camili Örnekspor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Boztekkespor’a gönül verenleri tribünlerde görmek istiyoruz” dedi.