Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maceraperestler 30 Ağustos’u Karagöl’de kutladı

  Maceraperest Doğa Sporları

 

Maceraperest Doğa Sporları Kulübü Derneği, Anadolu topraklarının düşman işgalinden kurtulduğu Büyük Taarruz mücadelesinin kutlandığı 30 Ağustos Zafer Bayramını Ordu ve Giresun illerinin en yüksek noktası olan 3107 metredeki Karagöl Dağı Zirvesine tırmanış yaparak kutladı. Ordu, Giresun ve Trabzon illerinden katılan beş kişilik lisanslı dağcı ekip ile gerçekleştirilen etkinlikte doğu sırt üzerinden yapılan yaklaşık iki saatlik ipsiz kaya tırmanışı ile zirveye ulaşıldı.

Zirvede Giresun AKUT Ekibinin bıraktığı ziyaret defterine günün anlam ve önemine ilişkin düşüncelerini paylaşan ekip, hatıra fotoğrafları çekindikten sonra zirveden ayrıldı.

Maceraperest Doğa Sporları Kulübü Derneği adına açıklama yapan Başkan Kerim Yağcı; “Bu gün 30 Ağustos Zafer Bayramı. Gökler kadar ulu bu günü Giresun ilinin göğe en yakın noktasında anmak istedik. Zorlu bir rotadan tırmanış gerçekleştirdiğimiz için daha küçük profesyonel bir ekiple faaliyeti gerçekleştirdik. Dernek olarak misyonumuz, birçok farklı spor dalı ilgili etkinlikler düzenleyerek, doğaya ve tabiat güzelliklerine karşı ilgiyi arttırmak ve ilgili olanlarında farklı etkinliklerle bir araya gelmesini sağlamak. Bu nedenle sualtı tüplü dalış etkinlikleri, kamplı doğa yürüyüşleri, rafting, yamaç paraşütü gibi birçok farklı dalda etkinlikler düzenliyoruz. Katılımcı kitlemiz oldukça geniş. İlgi gösteren ve yanımızda olan tüm doğaseverlere teşekkür ederim ve tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlarım” dedi.