Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“LAF DEĞİL, İŞ ÜRETİN”

CHP Merkez İlçe Başkanı

CHP Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Giresun İl Özel İdaresi’nin bütçesiyle 16 milyon lira harcanan hizmet binasının kaderine terkedildiğini söyledi.
Yapıldığında “hizmet binası mı olsun, otel mi olsun” şeklinde tartışmalar gündemde olmasına rağmen ne hizmet binası, ne de otel oldu. Giresun gibi kaderine terk edilmiş kömür deposu oldu diyen Türker yaptığı açıklamada, “Devletin onca parasının harcandığı binanın çürümeye terkedilmesi son derece üzücü iken, binaya ilişkin etkili ve yetkili kimsenin olumlu bir açıklama yapmaması da ayrıca düşündürücüdür.
Bina derhal çöken şehrimiz ekonomisi için kamu kurumlarına devri yerine istihdama yönelik faaliyete geçirilmelidir.
Yine bilindiği üzere; binanın eski halinde Giresun’a hizmet veren pek çok birim yer alıyordu. Bu hizmet birimleri şimdi şehrin çeşitli mekanlarına dağıldı. Bu mekanlar da harabeydi ve milyonlar ödenerek tamir edilmişti.
Kısacası bu tablo; devletin parasının, dahası vergilerimizin nasıl çarçur edildiğinin, Giresun’a nasıl kıyıldığının açık bir göstergesidir. Denetleme görevinde olan biz ana muhalefetin sözcülerinin Giresun’un geleceği adına kullandığımız ifadeleri tersinden anlayıp, laf yetiştirmeye çalışanlara önerimiz; laf değil, icraat bekliyoruz, görev ve sorumluluklarınızı yerine getiriniz” dedi.