Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KILIÇDAROĞLU’NA BIRAK ÇAĞRISI

CHP eski Milletvekili Bülent

CHP eski Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, partide en tepeden en aşağıya kadar tüm teşkilatların yenilenmesi gerektiğini söyledi. Bektaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu sonuçlardan sonra görevi bırakması gerektiğini kaydetti.

CHP Giresun eski Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, partisi ile ilgili olarak gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Bülent Bektaşoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da görevi bırakması ve istifa etme çağrısı yaptı. Bektaşoğlu, “Alınan bu sonuçlardan sonra Sayın genel Başkanının kendiliğinden bu görevi bırakması lazım” dedi.

TÜM TEŞKİLATLARDA REVİZYON İSTEDİ

Bülent Bektaşoğlu, partinin oyunun Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’nin oyunun altında kaldığını, partinin seçimlerde yeteri kadar çalışma yapmadığını da belirterek, “Parti genel merkezi Muharrem İnce ye ayak uyduramaması bu sonucu doğurdu” dedi.

GİRESUN’DA TARİHİMİZİN EN AZ OYUNU ALDIK

Seçim sonuçlarına bakıldığında CHP’nin Giresun’da da tarihin en az oyunu aldığına dikkat çeken Bektaşoğlu, “Bunun tabi ki çeşitli nedenleri var. Genel nedenlerin dışında yerel sebepleri de var. Bunlar tespit edilip gereğini yapılmalı” şeklinde konuştu.

YARIN ANKARA’DA TOPLANIYORUZ

CHP eski Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, yarın Ankara’da Muharrem İnce’nin başkanlığında İnce’nin ekibinde yer alan 14 milletvekili ile bir araya geleceklerini ve yol haritası belirleyeceklerini de söyledi.