Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kent Konseyi’nden adaylara hizmet listesi

Giresun Kent Konseyi 24

Giresun Kent Konseyi 24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili adaylarına Giresun’a yapılacak olan hizmetlerle ilgili 5 sayfalık hizmet listesi hazırladı.

Giresun Kent Konseyi, 24 Haziran’da yapılacak olan seçim öncesinde Giresun milletvekilleri adaylarına bir rapor sundu. 5 sayfadan oluşan raporda adaylara başarılar dilenirken seçilmeleri halinde, bu önemli projeleri Giresun için hayata geçirmeleri veya takip etmeleri istendi. Raporda konular tüm detayı ile birlikte anlatılırken şu başlıklar altında toplandı: TOKİ ile ilişkiler, Kamunun terkettiği veya edeceği alanlar.

Dolgu alanları, Hastaneler ve sağlık sorunları, Kültür Sitesi, Kent vizesi ve arşivi, Kale, Zeytinlik Semti, Yayla turizmi, Bölge kurulları, Kültür ve Turizm, DOKAP çalışmaları, Liman girişi ve Bulancak durağının tanzimi, Güney Çevre Yolu, Gümüşhane- Torul demiryolu Kent Konseyi başkanı N. Uğur Karaibrahimoğlu Giresun’un gelişmesi ve modernleşmesi için yeni yaptırımlara ihtiyacı olduğunu belirterek şöyle dedi: “Biz konsey olarak ilimize yapılması gerekenleri raporlaştırıp milletvekilliği adaylığına çıkan arkadaşlara elden ilettik. Göreve seçilmeleri halinde bu konuları hayata geçirmelerini ve takibini yapmalarını istiyoruz. Biz Kent Konseyi Yürütme Kurulu olarak zaten çalışmalarımızda bu konuları sürekli ön planda tutuyoruz. Tüm adaylara çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz. Giresun için ortak paydada buluşarak ortak akıl projesi ile hareket etmek ana düşüncemizdir ” dedi. Karaibrahimoğlu seçimin ülkemize hayırlar getirmesini de diledi.