Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kara’dan dolara karşı birlik çağrısı

GESOB Başkanı Ali Kara,

GESOB Başkanı Ali Kara, dolara karşı birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.
Kara, “Amerika Birleşik Devletleri’nin tutumu uzun yıllar sözü edilen “Müttefiklik ve Stratejik” ortaklık kavramına sığmaz.
ABD’nin gerçek niyeti ortaya çıkmıştır, bu düşmanca tutum ve davranış hiçbir şekilde kabul edilemez.
“GÜN TÜRKİYE’YE VE DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR”
Bugün yaşadığımız olumsuz tablonun en kısa süreçte geride kalacağına yürekten inanıyoruz. Amerika Birleşik Devletleri’nin en üst düzeydeki yetkilileri tarafından ülkemize yönelik yayınlanan tehdit mesajları ve yaptırım şantajları sonrası uygulamaya koyulan kararlar hiçbir şekilde kabul edilemez.
ABD’nin tutumu uluslararası hukuk ve Devletlerarası ilişkilerle bağdaşmaz, uzun yıllar sözü edilen müttefiklik ve stratejik ortaklık kavramına sığmadığı gibi hürriyet ve bağımsızlığımıza alenen bir saldırıdır ve düşmanca bir davranıştır.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti ile bütün tehdit ve dayatmalara karşı birlik ve beraberlik içindedir. “Gün Türkiye’ye sahip çıkma günüdür” iktidarı ile muhalefeti ile sivil toplum kuruluşları ile hep birlikte doğrudan doğruya bağımsızlık ve milli bütünlüğümüze yönelik bu saldırıya karşı çıkmaktır. Bu tavır ülkenin toprağını ve bağımsızlığını savunmaktır.
Esnaf ve Sanatkarlar olarak vatan için millet için sorumluluğumuzu yerine getirmeye hazır olduğumuzu herkese duyurmak istiyoruz ve her türlü fedakarlığa hazırız” dedi.