Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kaldırım işgaline Bulancaklı miniklerden anlamlı mesaj

Bulancak İlçesinde anlamlı yürüyüş.

Bulancak İlçesinde anlamlı yürüyüş. Bulancak Belediyesinin öncülüğünde Bulancak Barbaros İlkokulu öğrencileri kaldırım işgali ile ilgili bir yürüyüş yapıldı. Bulancak Eski Cezaevi mevkiinde başlayan 15 Temmuz Şehitler Caddesinde devam eden yürüyüşte esnaf ziyaret ederek kaldırım işgali ile ilgili broşür dağıtıldı, esnafa çağrıda bulunuldu. Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın bizzat öğrencilerle tek tek esnafı ziyaret ettiği yürüyüşte “Kaldırım işgali yapıp beni zorda bırakma! Güvenliğim için mutluluğum için huzurum için kaldırım işgalinden vazgeçelim! Unutmayalım kaldırım yayaların, tüm engelleri kaldıralım” mesajları taşındı. Esnafa kaldırım işgali ile ilgili broşür dağıtan minikler esnaftan kaldırım işgali yapılmaması yönünde ricada bulundular.

Başkan Yakar, “Kaldırım yayalarımızın hakkıdır”

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, “İlçemizin önemli sorunlarından biri olan kaldırım işgali konusuna dikkat çekmek için böyle bir organizasyon tertip ettik. Minik yavrularımızla esnafımızı ziyaret ederek kaldırım işgali ile ilgili isteklerimizi anlattık. Kaldırımlar yayalarımızın hakkıdır. Buraları doldurarak yayalarımızı, engelli vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı ve çocuklarımızı tehlikeye atıyor araç yoluna itiyoruz. İlçemizde esnafımızın ne iş yaptığı, ne sattığı bilinmektedir. Bunu dışarı taşırmak hak ihlalidir. Yine bir kez daha esnafımıza kaldırımları işgal etmemeleri konusunda bir kez daha dileklerimizi ve uyarılarımızı sunduk. Yavrularımız en iyi şekilde esnaf amcalarına dertlerini anlattılar. Umarız esnafımız bu uyarıya ve isteğe kulak asarlar. Aksi takdirde bizler görevimizi yerine getirmek zorunda kalacağız” dedi.

Okul Müdürü Musa Yavuz Cumhuriyet Meydanında yaptığı konuşmada “Böyle önemli bir sosyal farkındalık projesinde özel broşür ve yeleklerin hazırlanmasına sponsor olan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ın öncülüğünde Bulancak Belediyemize teşekkür ederim” dedi.

Yürüyüşe Bulancak İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Jandarma Komutanı Cihan Gültekin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Menderes Yüksel ve çok sayıda okul müdür, gazeteci ve öğrenci katıldı.