Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti’de Ünzile Yüksel sevinci

İyi Parti Giresun İl

İyi Parti Giresun İl Başkanı İbrahim Önal, Akşener’in bu ülke için bir şans olduğunu söyledi
Kurultayı değerlendiren Önal, “Sayın Akşener müthiş etkileyici, dolu dolu tam bir ders niteliğinde olan Kongre konuşması ile ülkemizin ve milletimizin umudu olduğunu bir kez daha göstermiştir.
Genel Başkanımızın önerisi ile GİK ve Disiplin Kurulu üyelerinin Çarşaf Sistemi B blok sistemi ile seçileceği konusu delegelerin oylarına sunulmuş, ezici çoğunlukla B blok liste olması kabul edilmiştir.

Yapılan seçimde İYİ Parti Giresun kurucu İl Başkanımız Milletvekili adayımız Av. Ünzile Yüksel’in GİK üyeliğine seçilmesini tüm teşkilatlarımızda büyük sevinç yaratmış ve bizi onurlandırmıştır” dedi.
Önal şöyle konuştu: “12 Ağustos 2018 tarihinde Ankara’da yapılan İYİ Parti 2. Olağanüstü Kongremizde Sayın Meral Akşener katılan delegeler tarafından tek aday olarak gösterilmiş ve seçilmiştir. Giresun’un ve Partimizin sevilen yüzü ve çok çalışkan olan Sayın Av. Ünzile Yüksel’in şehrimizi ve teşkilatlarımızı en iyi şekilde temsil edeceğine ve GİK de çok başarılı olacağına inancımız tamdır. İYİ Parti olarak bu ülkenin tüm sorunlarını çözmek için yola çıktık, bu yolda başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz. “Daha Yeni Başladık” sloganı ile ilk günkü gibi aynı şevk ve heyecanla ülkemiz ve milletimiz için var gücümüzle çalışacağız.
Sayın Genel Başkanımızın kurultayda Sevgili A. Karakoç’tan okuduğu dizeler bizim meramızı en iyi anlatandır.
“Bu ülkü candadır, sokakta yatmaz
Güneştir… bir doğdu, bir daha batmaz
Menfaat uğruna kimseyi satmaz
Bir güzel ülküdür gönül verdiğim

Şiddeti, kavgası, kanı olmayan
İçinde öfkesi, kini olmayan
Sonsuza uzanan, sonu olmayan
Bir güzel ülküdür gönül verdiğim”