Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İrfan-Der’den Görele Basınına akşam yemeği

Bu haberin fotoğrafı yok

Bekir Öztürk
Giresun’un Görele İlçesinde faaliyetini sürdüren Görele İrfan Eğitim ve Kültür Derneği (İRFAN-DER)  Başkanı Adem Karadirek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan ulusal ve yerel gazetecilere akşam yemeği verdi.

Dernek binasında düzenlenen akşam yemeğine katılan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilçede görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını bir araya getiren Dernek Başkanı Adem Karadirek, basının özgür olmasının önemine dikkat çekti.

Gazetecilerin desteği ile birçok projelere imza attıklarını belirten Karadirek, “Sizlerin sayesinde birçok projeye imza attık. Güzel hizmetlerimizi sizlerin destekleriyle sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Ülkenin kalkınmasında basının büyük rolü olduğunu ifade eden Karadirek, “Günümüzde artık her türlü bilgiye daha hızlı ulaşıyoruz.  Her türlü bilgi gizli ve anlamsız kalmıyor. Gecenizi gündüzünüze katarak, mesai mevhumu olmadan yaptığınız gayretli çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Programa İhlas Haber Ajansı (İHA) ve TRT Muhabiri Bekir Öztürk, TRT Eynesil Muhabiri Ahmet Ceylan, AA Görele Muhabiri Kamil Yılmaz, Cihan Haber Ajansı (CİHAN) Muhabiri Turhan Sinirlioğlu, Giresun’un Sesi Gazetesi Şeref Köçek ve Görele Sol Platformu Haber sitesi sahibi Ali Dursun katıldı.